wątpię , ale jest szansa że drugiego Ahmeda trafi na drodze ........ssangjang hamulce ma słabe
[S] SsangYong Musso
Moderator: Misiek Bielsko
Re: [S] SsangYong Musso
Dyplomata to taki ktoś, kto potrafi powiedzieć "spier....j" w taki sposób, że rozmówca poczuje podniecenie w związku z oczekującą go podróżą. Słaby zeń dyplomata, bo jakoś nie odczułem radości z szansy uwolnienia mnie od "ciężaru" Musiołka. Tym bardziej, że właśnie wpakowałem w niego blisko tysiaka (olej, filtry, łożysko z uszczelniaczami, guma przegubu, przewody hamulcowe i na deser dwie żarówki). Nie wpływa to na cenę sprzedaży, bo wiem że muszę zaczekać na klienta który wie czego chce, a to czekanie wypełniam normalnym użytkowaniem tego samochodu. No bo nie stać mnie ani na trzymanie go pod kocem ani weekendowe upalnie po bezdrożach.
nie po to kupilem sobie terenowe auto, zeby w teren jezdzic;)
No, już, już, nie bądź taki poważny 
Mam klasa opony we właściwym rozmiarze, bierzesz?

Mam klasa opony we właściwym rozmiarze, bierzesz?

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Nie, dzięki. Za drogie...

nie po to kupilem sobie terenowe auto, zeby w teren jezdzic;)
średni czas sprzedaż auta to 6-12 miesięcy , no chyba że jest lubiany model , dziś znajomy kupił passata b6 z 2009r za 13 koła 2.0 fsi , inny dustera4x4 z 2010 za 15koła , ale jak pojawia się takie auto to trza brać piorunem , powodzenia 

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Passerati? Symbol prestiżu i gospodarności? Fakt, w tedeiku powinien być, ale poza tym, szczyt stylu.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
ale jak se do pasateri dopiszesz że to s-line lub r-line to już ludzie mają mokro w majtach , a co za problem dać jeszcze naklejkę tdi blue coś tam 

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
No taa, ale fsi?
Przecież do tego powinni dopłacać , zresztą do tdi też. Nie to co b-piąteczka

Niva 93r.
200 tysi zrobiłem fsi. Z logo kury co prawda, ale to chyba bez różnicy. No nie chciało się to psuć. Nic a nic. A nie, czekaj, trzeba było zblatować ostro producenta o wymianę rozrządu. Finalnie wzięli na klatę. Do tego jak na nikczemną pojemność jeździło i konsumowało umiarkowane ilości paliwa. W porównaniu z vvti Toyoty fsi uznaję za wręcz wzorową linię silników

tel. 504126172
tel. 504126172
Jeździ dalej w firmie. Ma pewnie z 250 tysi i 20 kierowców tygodniowo.
tel. 504126172
tel. 504126172
Niva 93r.
pomyliłeś silniki my piszemy o fsi , a nie o tsi
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
AA czym się różni fsi od tsi w passacie z 2009?
Chyba że to 1.6-do tego też powinni dopłacać
Chyba że to 1.6-do tego też powinni dopłacać
Niva 93r.
fsi wolno ssący , tsi czy tfsi na turbinie
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
No....tak, z tym że fsi ma te same wady co tfsi z tym że jest wolniejsze. Więc nie wiem gdzie jest sens.
Niva 93r.
No z dyche to spali...
Znajomy ostatnio przyjechal Rextonem z przebiegiem 80 tys km...jak ten Musso jest gorzej wykonany to....nie chcialbym tego.
Znajomy ostatnio przyjechal Rextonem z przebiegiem 80 tys km...jak ten Musso jest gorzej wykonany to....nie chcialbym tego.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Wójkowi bym wcisnął co by mnie nie budził w środku nocy że utknął nad NIdą i czy nie mógłbym wyciągnąć busa z błota .
Szukał czegoś w zamian za T4 .