napisz pw do Darka , jak jest skundlony z głową to będzie jeżdził , tylko co od której wersji jest , cena ok.
Sprzedam LR seria 3
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Sprzedam LR seria 3
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
https://www.olx.pl/oferta/land-rover-se ... b77f320823
Ciekaw jestem opinii ogółu. Sprzedający twierdzi przecież, że jest dobrze i kolorowo o-)
W teorii taki miks części powinien wychodzić na dobre, bo się wrzuca to, co jest lepsze od oryginału. No chyba, że się wkłada to co akurat leżało pod płotem od paru lat.
Nurtuje mnie też ta kwestia prawna. Czyli żółte blachy a przeróbki.
Z jednaj strony nie powinno być takich kwiatków jak miks z różnych modeli a tym bardziej spawania do ramy mocowań pod zupełnie inne zawieszenie.
A z drugiej to może i jest jakiś atut "w razie czego". Bo w zwykłej furze (poprzerabianej) w przypadku jakiegoś wypadku z ofiarami ubezpieczyciel może bardzo łatwo się wykpić. Może w przypadku takiego na żółtych blachach z opinią rzeczoznawcy jest się lepiej krytym?
Aczkolwiek jak się ma opinia wystawiona na stertę gruzu do późniejszego kompletowania z różnych klocków to już nie wiem o-\
Dodatkowo nie mam akurat kilkunastu tyś wypalających dziurę w kieszeni. W dodatku żona powiedziała, że jak zmieniać to co jest teraz to na samuraja, bo się jej podoba.
Mi też, ale taki LR stylistycznie to nawet bardziej. Aczkolwiek offroadowo waga i rozmiar Samuraja są bezkonkurencyjne.
No, ale to auto nie miesci sie w żadnej kategorii.
Nie jest to youngtimer i nie jest to superzmotadoblota.
Sorki, ale to kundel.
Nie jest to youngtimer i nie jest to superzmotadoblota.
Sorki, ale to kundel.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
No czyli idealnie... Teoretycznie o-)
Stylówwa jest, ale nie szkoda nieco sponiewierać. Choć nie wiem jak to w kontekście tych żółtych blach.
I losowo porozrzucane kable też nie napawają optymizmem o-)
Stylówwa jest, ale nie szkoda nieco sponiewierać. Choć nie wiem jak to w kontekście tych żółtych blach.
I losowo porozrzucane kable też nie napawają optymizmem o-)
skup się na żonie i samuraju
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Ale mi się podobał taki jak Mroku sprzedawał (no idealny był). A żonie się blaszanaka podoba i każdy mówi, że lepiej blaszankę bo praktyczniej.
No cholera, samuraja się nie kupuje bo cokolwiek ma "praktyczniej" o-) Praktyczniej to mam teraz i wiele w terenie nie ustępuje. Ale stylówy brak o-P
Ale rozumie, że sponiewierała by mnie brytyjska myśl techniczna po 8 latach z Suzukami?
No cholera, samuraja się nie kupuje bo cokolwiek ma "praktyczniej" o-) Praktyczniej to mam teraz i wiele w terenie nie ustępuje. Ale stylówy brak o-P
Ale rozumie, że sponiewierała by mnie brytyjska myśl techniczna po 8 latach z Suzukami?
Samurai tylko cabrio. Do tego dach bikini i drzwi kowbojki. Ta Mrokowa była idealna. A seria to raczej dla kogoś, kto nieprzypadkowo serię kupuje.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
nie, po prostu nie masz pojęcia o landrowerozie, to się ma od pierwszego spojrzenia i na zawsze. Ty nie masz, więc nie idź tą drogą, bo zbłądzisz
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
Totalnie nie wiem po co ta dyskusja
Chcesz kupić kupujesz nie to szukaj co innego a tu normalnie rozterki młodego Wertera
Dla laika to LR i taka styluwa
Jako. Auto do turystyki czy wypadów do Rumini Czu Ukrainy moim zdaniem fajna opcja. I właśnie dzięki temu że po rzeźbiony to może być bardziej niezawodny
Chcesz kupić kupujesz nie to szukaj co innego a tu normalnie rozterki młodego Wertera
Dla laika to LR i taka styluwa
Jako. Auto do turystyki czy wypadów do Rumini Czu Ukrainy moim zdaniem fajna opcja. I właśnie dzięki temu że po rzeźbiony to może być bardziej niezawodny
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Otóż to, nawet kolor idealny... Tylko tam w dodatku oryginalne słupki B były urżnięte i wstawiona rura, raczej bez opcji zadaszenia się w zimie.
No ale od biedy i w oryginale by uszło. Drzwi na zmianę, dach ze stelażem w pogotowiu a od wiosny do jesieni pół-otwarty.
Dobra, to zapominam o Land Roverze.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Jak już odgrzales to... Coś ostatnio nie mogę rozchodzić samuraja, Mroku możesz wrzucić foty swojego?
Korci mnie kupienie, może przez koronę polecą trochę w dół, chciałem na oryginała zrobić, może trochę podnieść i kółka większe, reszta została by.. No może jeszcze kolor
Jakiej wersji szukać na weekenowe lajtowe przechadzki? 410 czy 413?
Korci mnie kupienie, może przez koronę polecą trochę w dół, chciałem na oryginała zrobić, może trochę podnieść i kółka większe, reszta została by.. No może jeszcze kolor
Jakiej wersji szukać na weekenowe lajtowe przechadzki? 410 czy 413?
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Też ładny ale droższy, żona się dowie 
Sj fajny, ja mam kompaktowy rozmiar, nada się

Sj fajny, ja mam kompaktowy rozmiar, nada się
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Wranglery mają ceny z kosmosu, dużo się płaci, a mało dostaje, co nie znaczy, że bym nie kupił, gdyby mnie było stać
Szukaj samuraia, czyli fury na szerokich mostach (roczniki od '88) i najlepiej na wtrysku, gaźniki są nieudane i kapryśne, sj410 i sj413 imho nie warto w ogóle brać pod uwagę, chyba, że trafi się naprawdę zdrowa sztuka.

Szukaj samuraia, czyli fury na szerokich mostach (roczniki od '88) i najlepiej na wtrysku, gaźniki są nieudane i kapryśne, sj410 i sj413 imho nie warto w ogóle brać pod uwagę, chyba, że trafi się naprawdę zdrowa sztuka.
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Jak tylko da radę kodeks bushido przeczytać i katanę unieść. Wakizashi opcjonalnie.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
nie sprzedam
Ostatnio zmieniony ndz maja 17, 2020 3:23 pm przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
Gazy 69
jakież to ludzkie... "autko"

Bardzo lubie filmy Twojego syna.
Pozdrow go.
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
daj jakiegos inka
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
nie sprzedam
Ostatnio zmieniony ndz maja 17, 2020 3:24 pm przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
Gazy 69