Witam wszystkich, jestem tu nowy
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Re: Witam wszystkich, jestem tu nowy
Witam jestem od 2015 posiadaczem xj 4.0 z 89 roku. Mieszkam w Warszawie i pozdrawiam was.
Shimano!
byłem napalony na Bronco, ale użytkownicy forum przemówili mi do rozumu i aktualnie jestem napalony na Jeepa
Tak więc jestem na etapie przegladania setek ogloszen i trudnej rozkminy jak nie wladowac sie na minę 
byłem napalony na Bronco, ale użytkownicy forum przemówili mi do rozumu i aktualnie jestem napalony na Jeepa

Witam
Jestem tutaj nowy, jeszce nie ma swojego jeepa
Jestem tutaj nowy, jeszce nie ma swojego jeepa

-
- jestem tu nowy...
Witam! OD trzech lat Grand Cherokee w wersji SUV. Przymierzam się do takiego, tylko bardziej terenowego.
Witam Wszystkich jestem tu nowy
auto Jeep Grand Cherokee WG zawias 4" opony 33" cooper discoverer STT mt-ki
auto Jeep Grand Cherokee WG zawias 4" opony 33" cooper discoverer STT mt-ki
Siema. Na forum jestem już od jakiegoś czasu.
Wcześniej Suzuki, potem przerwa, potem Mitsubishi, potem długo długo nic i teraz Jeep.
Witam wszystkich.
Wcześniej Suzuki, potem przerwa, potem Mitsubishi, potem długo długo nic i teraz Jeep.
Witam wszystkich.
Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
Witam,
nowy na forum nie jestem, ale w dziale JEEP-a tak... WITAM wszystkich.
Nowy nabytek to CJ7 1986r silnik 2.5 AMC 150 ci - powolutku sobie będę remontował...
Pewnie będą zagadki do rozwiązania, podpowiedzi Wasze co, gdzie i jak (np. dokumentacje silnika i elektryki) albo jakie siedzenie pasują itp itd
Witam raz jeszcze i z góry dziękuję za wsparcie
nowy na forum nie jestem, ale w dziale JEEP-a tak... WITAM wszystkich.
Nowy nabytek to CJ7 1986r silnik 2.5 AMC 150 ci - powolutku sobie będę remontował...
Pewnie będą zagadki do rozwiązania, podpowiedzi Wasze co, gdzie i jak (np. dokumentacje silnika i elektryki) albo jakie siedzenie pasują itp itd

Witam raz jeszcze i z góry dziękuję za wsparcie

CJ7 w budowie
Cześć!
Pokaż tą gablotę. CJ'ty są śliczne..
Pokaż tą gablotę. CJ'ty są śliczne..
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
- andrzejkarczewsk
- jestem tu nowy...
Na forum jestem od jakiegoś czasu z powodu Nissanów Patroli
A teraz okazji zakupu WK2 mówię ponownie Dzień Dobry i pozdrawiam wszystkich użytkowników Jeep’ów
A teraz okazji zakupu WK2 mówię ponownie Dzień Dobry i pozdrawiam wszystkich użytkowników Jeep’ów
Witam Wszystkich od jakiegoś czasu śledzę to forum i chłonę udostępnioną przez Was wiedzę bo włąśnie podchodzę do swojego pierwszego 4x4. W chwili obecnej stanęło na wranglerze YJ. szukam maszyny do weekendowego upalania i lekkich rajdów.
- Majster_P.
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam
Jestem nowy na forum. Chcę rozpocząć przygodę w offradzie. Poszukuję swojego autka i myślę że będzie to Jeep ZJ lub XJ.

Jestem nowy na forum. Chcę rozpocząć przygodę w offradzie. Poszukuję swojego autka i myślę że będzie to Jeep ZJ lub XJ.
Był Voyager '99 3.8L AWD
Jest Toyota Land Cruiser J90 3.0 TD
Jest Toyota Land Cruiser J90 3.0 TD
Cześć.
Od jesieni zeszłego roku mam Jeepa Cherokee XJ 97. Drugie auto na co dzień, czasem jakaś wycieczka w góry czy nad jezioro. Zdecydowanie bardziej turystyk niż upalanie w błocie. Przyszedłem tutaj, bo szukam osób z Poznania i okolic do polatania po jakiś żwirowniach. Drugi powód jest taki, że być może kiedyś kupię coś typowo do zabawy i chciałbym zdobyć trochę wiedzy o innych markach.
Pozdrawiam!
Od jesieni zeszłego roku mam Jeepa Cherokee XJ 97. Drugie auto na co dzień, czasem jakaś wycieczka w góry czy nad jezioro. Zdecydowanie bardziej turystyk niż upalanie w błocie. Przyszedłem tutaj, bo szukam osób z Poznania i okolic do polatania po jakiś żwirowniach. Drugi powód jest taki, że być może kiedyś kupię coś typowo do zabawy i chciałbym zdobyć trochę wiedzy o innych markach.
Pozdrawiam!
Siema. Też jestem nowym forumowicze. Jeepa Kj posiadam od ponad roku ale będę musiał się z nim rozstać
.

Czesc. Jestem posiadaczem Jeepa Liberty 3,7 z 2002. Mieszkam w okolicach Zielonej Góry. Jako ze zieloniutki jestem w kwestiach aut 4x4 i to moj pierwsze takie auto, forum bedzie dla mnie kopalnia wiedzy ☺. Miłego dnia
-
- jestem tu nowy...
No witam.
Wcześniej jako suzukowiec.
Teraz jako pojeepany
Wcześniej jako suzukowiec.
Teraz jako pojeepany

-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich forumowiczów
Powoli sobie grzebię Nissana Pickupa D22, jako auto na codzień + szeroko pojęta turystyka offradowa
Powoli sobie grzebię Nissana Pickupa D22, jako auto na codzień + szeroko pojęta turystyka offradowa
Siema. Witam wszystkich. Nabyłem jeepa i bedę szukał na forum informacji o wszystkim a jestem zielony w temacie 4x4
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Grand cherokee 2002
witam wszystkich , od m-ca mam jeep cherokee KJ-ta 2.8CRD 

-
- jestem tu nowy...
Cześć Wszystkim!
Nazywam się Maciej, nie mam jeszcze samochodu, chcę zacząć przygodę z jazdą po terenie. Zastanawiam się nad Jeepem grand cherokee 5.2 V8.
Pozdrawiam!
Nazywam się Maciej, nie mam jeszcze samochodu, chcę zacząć przygodę z jazdą po terenie. Zastanawiam się nad Jeepem grand cherokee 5.2 V8.
Pozdrawiam!
Cześć Wszystkim
Jestem Aleksander z okolic Katowic.
Od wczoraj posiadam KJ-ta 2002 3.7
Pozdrawiam Wszystkich
Jestem Aleksander z okolic Katowic.
Od wczoraj posiadam KJ-ta 2002 3.7
Pozdrawiam Wszystkich