Uszczelki mostu z czegoś lepszego niż karton
Moderator: Student
Uszczelki mostu z czegoś lepszego niż karton
Czy stosował ktoś w mostach uszczelki z czegoś lepszego niż karton? Fabryczne są kartonowe, te dostępne przez internet też..a są przecież już lepsze materiały dostępne w arkuszach. Może macie jakieś namiary na kogoś, kto wycina/sprzedaje lepsze uszczelki mostu niż kartonowe.
Re: Uszczelki mostu z czegoś lepszego niż karton
a w czym ci to przeszkadza ? 

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
brystol
, prawidłowo wykonać to nie leci

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Zabrałem się za remont hamulców, zdjąłem piasty, wymieniam smar w przegubach homokinetycznych, piastach. Czyszczenie i malowanie tarcz kotwicznych hamulców itp. Z przodu zwrotnice całe oblepione smarem i oblepione błotem, więc stąd refleksja, że jak już tyle pracy wkładam, to może coś lepszego niż karton tam wrzucić na kolejne lata.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Wpisz na alledrogo "arkusz na uszczelki" i wyskoczy Ci kilka wyników, całkiem dobrze się sprawowało 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
...przy elementach, które są skręcane z dużą siłą można zastosować preszpan ....ale przy uazie to karton jest zupełnie spoko
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi