TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Nieplanowany efekt Koronawirusa, na forum wracają syny marnotrawne 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
fb nie robi
, zaraz posypią się pytania

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
- czekteki
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem Kamil mam 27 lat. Jestem z okolic Częstochowy. Od około 3 tygodni jestem szczęśliwym ( lub nie
) posiadaczem k160 3.3 TD 1986.
Samochód po sporym lifcie, 2 wyciągarki, opony wzór simex 33'' i coś pomotane przy silniku..
Jest to mój pierwszy samochód terenowy. Wcześniej tereny zwiedzałem z "dwóch kółek".
Samochód kupiłem od znajomego więc conieco o nim wiem.
Kupiłem go jako niesprawny, ale udało się go doprowadzić do stanu używalności.
Do stanu dobrego jeszcze mu wieele potrzeba.
Mam nadzieję że wątpliwości z którymi się borykam uda mi się opanować z waszym forum.
Mam także nadzieję, że na waszym forum znajdę ekipę z którą po okresie pandemii będę mógł śmigać i zwiedzać okolicę.
W podpisie wrzuciłem parę zdjęć z prac które już poczyniłem.
Pozdrawiam

Jestem Kamil mam 27 lat. Jestem z okolic Częstochowy. Od około 3 tygodni jestem szczęśliwym ( lub nie

Samochód po sporym lifcie, 2 wyciągarki, opony wzór simex 33'' i coś pomotane przy silniku..
Jest to mój pierwszy samochód terenowy. Wcześniej tereny zwiedzałem z "dwóch kółek".
Samochód kupiłem od znajomego więc conieco o nim wiem.
Kupiłem go jako niesprawny, ale udało się go doprowadzić do stanu używalności.

Mam nadzieję że wątpliwości z którymi się borykam uda mi się opanować z waszym forum.
Mam także nadzieję, że na waszym forum znajdę ekipę z którą po okresie pandemii będę mógł śmigać i zwiedzać okolicę.

Pozdrawiam
https://czekteki.imgbb.com/ zdjęcia mojego sprzętu
Witam wszystkich!
Jestem z Łomianek koło Warszawy i dopiero zaczynam swoją przygodę z wyprawami i offroadem. Zakupiłem Patrola Y61 2.8 po kilku przeróbkach i zamierzam zrobić z niego rasową wyprawówke
kiedyś miałem jeszcze Jeepa WJ ale teren to w nim widziałem może z 5 razy...
Pogrzebałem trochę w nissanie i już widzę, że potrzebna mi będzie pomoc osób obeznanych w temacie, dlatego też zarejestrowałem się na forum
Jestem z Łomianek koło Warszawy i dopiero zaczynam swoją przygodę z wyprawami i offroadem. Zakupiłem Patrola Y61 2.8 po kilku przeróbkach i zamierzam zrobić z niego rasową wyprawówke

Pogrzebałem trochę w nissanie i już widzę, że potrzebna mi będzie pomoc osób obeznanych w temacie, dlatego też zarejestrowałem się na forum

-
- jestem tu nowy...
bry.
kilka innych terenówek już miałem.
od niedawna jestem patrolnięty, więc się witam z resztą
Maciek, y61 long z konwerterem ropy na hałas i dym.
Jestem z okolic wrocławia
pozdrawiam
kilka innych terenówek już miałem.
od niedawna jestem patrolnięty, więc się witam z resztą

Maciek, y61 long z konwerterem ropy na hałas i dym.
Jestem z okolic wrocławia
pozdrawiam
Jak się jeździ autem starszym od driveraczekteki pisze: ↑wt kwie 14, 2020 7:22 pmWitam wszystkich forumowiczów.![]()
Jestem Kamil mam 27 lat. Jestem z okolic Częstochowy. Od około 3 tygodni jestem szczęśliwym ( lub nie) posiadaczem k160 3.3 TD 1986.
Samochód kupiłem od znajomego więc co nieco o nim wiem.
Kupiłem go jako niesprawny, ale udało się go doprowadzić do stanu używalności.Do stanu dobrego jeszcze mu wieele potrzeba.
Pozdrawiam

***** USA
- czekteki
- jestem tu nowy...
Jeździ się oczywiście spoko
:)

https://czekteki.imgbb.com/ zdjęcia mojego sprzętu
Cześć
Nazywam się Mateusz
Na forum zarejestrowałem się by dowiedzieć się czegoś więcej o offroadzie.
Obecnie szukam jakiegoś auta na początek.
Nazywam się Mateusz

Na forum zarejestrowałem się by dowiedzieć się czegoś więcej o offroadzie.
Obecnie szukam jakiegoś auta na początek.
Witam wszystkich. Nazywam się Mikołaj i mieszkam w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego. Obecnie szukam patrola k160 lub 260
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Witam jestem nowy
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam. Jestem nowy.
To znaczy niezupełnie, bo jakieś sto siedemdziesiąt lat temu mocno przeglądałem forum i nawet kłóciłem się z niektórymi użytkownikami, ale było to dawno i już nie pamiętam, z którymi...
Niektórzy mogą mnie znać z innych forów, np moralez
albo koledzy jeżdżący szybko plaskatymi na żółtych tablicach, lub na Miedziance, gdzie spędziłem kilka upojnych lat, nurzając się w olejach, pijąc czystą wysokooktanową benzynę i łatając trytytkami co tam odpadło. Ogólnie powróciłem przez żonę, która uparła się, że ciągnikiem agregatu i transporterem ciężkiego sprzętu, który niektórzy klienci życzą sobie dostarczyć w absurdalne miejsca, można także pojechać w teren. Bardzo usilnie wybijam jej to z głowy, ale straty będą...
W związku z tym zabezpieczam sobie miękkie miejsce upadku i porady co z tym fantem zrobić, co odpadł, albo się zagotował, albo wyje...
Tradycyjnie przywitać się można tylko tutaj, albo u Toyoty, ale wolę tu, bo jak pamiętam z dawnych lat, atmosfera była taka więcej... hmm.. załóżmy, że luźna...
A tłumaczę się, bo wspomniany ciągnik to Frotka B long z V6...
Aha, jakby kto chciał po imieniu, to Piotr.
To znaczy niezupełnie, bo jakieś sto siedemdziesiąt lat temu mocno przeglądałem forum i nawet kłóciłem się z niektórymi użytkownikami, ale było to dawno i już nie pamiętam, z którymi...

Tradycyjnie przywitać się można tylko tutaj, albo u Toyoty, ale wolę tu, bo jak pamiętam z dawnych lat, atmosfera była taka więcej... hmm.. załóżmy, że luźna...

Aha, jakby kto chciał po imieniu, to Piotr.

Uffff....
-
- jestem tu nowy...
Cześć tu Adam, na forum od 2013r. Bardzo lubię tu być 
Do rzeczy. Zastanawiam się nad patrolem y60 lub y61 z silnikiem od BMW M57. Coś tam w wyszukiwarkę wrzuciłem, ali jakuś skromnie.
Dodam iż pierwszym moim autem terenowym był Nissan Patrol Station Wagon 3.3D w skrócie K160 z 1987r. To był mój najlepszy samochód terenowy służący codziennie do pracy. Potem były już tylko same $$$$$$$$$no wiecie.
Czy warto brnąć w M57 z drugich rąk ( np:5 lat po SWAPIe) ? Czy jak?

Do rzeczy. Zastanawiam się nad patrolem y60 lub y61 z silnikiem od BMW M57. Coś tam w wyszukiwarkę wrzuciłem, ali jakuś skromnie.
Dodam iż pierwszym moim autem terenowym był Nissan Patrol Station Wagon 3.3D w skrócie K160 z 1987r. To był mój najlepszy samochód terenowy służący codziennie do pracy. Potem były już tylko same $$$$$$$$$no wiecie.
Część.
Od jakiegoś czasu zastanawialiśmy się z kumplem nad zabawą z 4x4 i teraz postanowiliśmy się zabrać za realizację tych planów. Wybór padł na Terrano 1 2.7 100 km także te tematy będziemy drążyć. Jesteśmy ze Śląska Pozdrawiamy Bartek i Kacper
Od jakiegoś czasu zastanawialiśmy się z kumplem nad zabawą z 4x4 i teraz postanowiliśmy się zabrać za realizację tych planów. Wybór padł na Terrano 1 2.7 100 km także te tematy będziemy drążyć. Jesteśmy ze Śląska Pozdrawiamy Bartek i Kacper
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
hej.maksencjusz pisze: ↑sob lis 14, 2020 8:12 pmCześć tu Adam, na forum od 2013r. Bardzo lubię tu być
Tu jak widzisz masz wątek do witania się a wątek z pytaniem to już na boardzie musisz bo inaczej nikt nie odpowie

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Cześć po latach nieobecności. Czy to forum nadal żyje? Bo tera moda, żeby na fejsie siedzieć, ale poziom tam żenujący i trochę mi się zatęskniło za tym forum 

"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
- Wojtek
Żyje... ale co to za życie?

Generalnie: NISSAN
..jeszcze tylko parę wiosen, jeszcze parę przygód z losem..
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Takie boomerskie, zamknięte forum dla dziadów co to nie umieją w Fejsbuka?

Swoją drogą fejs wykończył większość podobnych miejsc. Czasy się zmieniają i tyle.
"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
- Wojtek
Generalnie: NISSAN
- Kuzyn353
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Cześć. Przywitam się. Czemu tutaj? No zobaczymy 

Dawno temu był Jeep Grand Cherokee