A mówiłem zapnij pasy, to nie bo ty jesteś suwerenem

Moderator: Albert_N
Myślę, że stanowisko nadwornego kronikarza tym popisem sobie zapewniłeś.Krees pisze: ↑pn paź 25, 2021 1:36 pmCóż...
tak jakoś przedziwnie wyszło, że po raz pierwszy dołączyłem do tego jakże znamienitego grona.
Dane mi było zobaczyć upadek wartości i obyczajów, brak ogłady kontrastujący z poszukiwaniem wykwintności, markowany szyk i dostojeństwo nieudolnie kryjące owe braki pod pozorami elokwencji. Przytaczane historie pozbawione choćby pozorów kultury, a język wulgarny i pełen agresji. W tym wszystkim deklaracje przynależności do grup o domniemanym wysokim statusie społecznym, postrzeganych powszechnie jako odpowiedzialne i stonowane.
Jeden był promyk nadziei, podkreślający wagę odpowiedzialności, doceniający piękno przyrody nawet mimo przejściowych trudności w jej podziwianiu, zgrabnie jednak pokonanych w drodze pokojowych negocjacji.
Wszystko to nurzające się w oparach absurdu, okraszonych dymem ognisk i aromatem zwłok zwierząt złocących się na ruszcie.
Absolutnie cudowne
Chcę jeszcze raz.![]()
Dlatego dopiero dzisiaj odczuwam..........palec złamany.minizbowid pisze: ↑pn paź 25, 2021 2:11 pmJa nie miałem osób w stanie nieważkości, u mnie wszyscy byli w stanie ciekłym![]()
Pani co odbierała motur, przecierała oczy z wrażenia. Ona myślała, że ja sobie jaja z tym przebiegiem w czwartek robiłem
wypiłeś z gebelsem flaszkę tej żółtej ropypiotrck pisze: ↑pn paź 25, 2021 4:43 pmDlatego dopiero dzisiaj odczuwam..........palec złamany.minizbowid pisze: ↑pn paź 25, 2021 2:11 pmJa nie miałem osób w stanie nieważkości, u mnie wszyscy byli w stanie ciekłym![]()
Żebra bolą ale procedura podnoszenia się z łóżka opanowana.
Ps. Niniejszym oświadczam że Zbowid i jego młodszy klon już do końca naszych dni powinni organizować Mamuty. Formuła się sprawdza, miejscówki też .........nie zmieniajmy tego.
Ps1. Całą drogę sobie powatarzałem : Nie siadać obok Zbowida, nie siadać obok Zbowida...........to wsiadłem do toyoty i Gebellsa.![]()
Ps2. Przeżyłem bo unikałem tej żółtej ropy.
Ps3. Obiecuję że następnym razem będę bardziej rozmowny........a może nie![]()
to widać, w końcu działałominizbowid pisze: ↑pn paź 25, 2021 5:03 pmA i nie podpinanie mnie pod ojca, to on wszystko zorganizowal:)
tak jak studia w sobotę i niedzielę........... no i sprowadzenie dwóch samolotów bezpiecznieminizbowid pisze: ↑pn paź 25, 2021 5:03 pmA i nie podpinanie mnie pod ojca, to on wszystko zorganizowal![]()
myślisz?minizbowid pisze: ↑pn paź 25, 2021 5:20 pmJedyne co możecie mi zawdzięczać to chleb i obiad w niedzielę, bo ja przywiozłem kiełbacheJakbym ja organizował mamuty to by każdy z kroplówką chodził
![]()
Nieco pokory młodzieńczeminizbowid pisze: ↑pn paź 25, 2021 5:20 pmJedyne co możecie mi zawdzięczać to chleb i obiad w niedzielę, bo ja przywiozłem kiełbacheJakbym ja organizował mamuty to by każdy z kroplówką chodził
![]()
Bezpieczeństwo przede wszystkimpiotrck pisze: ↑pn paź 25, 2021 5:09 pmtak jak studia w sobotę i niedzielę........... no i sprowadzenie dwóch samolotów bezpiecznieminizbowid pisze: ↑pn paź 25, 2021 5:03 pmA i nie podpinanie mnie pod ojca, to on wszystko zorganizowal![]()
zawsze można sprawdzić
łapanie tych ciał ciekłych daje pewne znamiona współorganizacjiminizbowid pisze: ↑pn paź 25, 2021 5:03 pmA i nie podpinajcie mnie pod ojca, to on wszystko zorganizowal:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości