Pomoc dla uciekinierów z Ukrainy
Moderator: Misiek Bielsko
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Re: Pomoc dla uciekinierów z Ukrainy
Możesz też oddać mi - nie wiem, czy będziesz szczęśliwszy ale ja na pewno 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
a dla czego mam cokolwiek oddawać czy dawać komukolwiek ? jak na razie to dalej panuje okurwieńczy amok pomocy, jej wartość przekroczyła 1,3 % naszego PKB
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
a usłyszałeś od nich jakieś " przepraszam " albo i cóś podobnego, bo słyszę tylko dawać i nam się należy
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Zastanawiasz się dlaczego paliwo kosztuje 8 złotych, a nie np 4 zł?
Bo te dodatkowe 4 zł właśnie jedzie na
tylko, że zapłacić za nie musisz ty
https://www.facebook.com/Ramirez722/vid ... 0181919774
Bo te dodatkowe 4 zł właśnie jedzie na
Oni za nie płacą dostają póki co za darmo , jak by kto miał luźny zestaw z cysterna to potrzeba na gwałt żeby to tam transportować
. Mają straszna sraczkę na dostarczanie paliwa do Ukrainy

Nie mam jeepa
samurai 

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Nie martwcie się - będzie po 12 zł za litr bo jeszcze musimy ukrainę odbudować
plany już są 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
serio paliwo podrożało bo sąsiadka rozdaje zupę na dworcu?klucz13 pisze: ↑sob cze 18, 2022 9:30 pmZastanawiasz się dlaczego paliwo kosztuje 8 złotych, a nie np 4 zł?
Bo te dodatkowe 4 zł właśnie jedzie natylko, że zapłacić za nie musisz ty
ja myślałem, że to suma kosztów związanych z polityką orlenu, walutami, baryłką i spekulacjami
gupi ja
jakby nie sąsiadka, to 700% wyższa marża orlenu spowodowałaby obniżkę cen przecież
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Trzeba spuścić srogi wpierdol sąsiadce żeby przestała pomagać a potem patrzyć czy ceny na stacjach spadają... przecież to takie proste rozwiązanie
i na wyciągnięcie ręki

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
z takiej marży jest łatwo rozdawać i nie tylko, a płacimy myMroczny pisze: ↑ndz cze 19, 2022 6:13 amserio paliwo podrożało bo sąsiadka rozdaje zupę na dworcu?klucz13 pisze: ↑sob cze 18, 2022 9:30 pmZastanawiasz się dlaczego paliwo kosztuje 8 złotych, a nie np 4 zł?
Bo te dodatkowe 4 zł właśnie jedzie natylko, że zapłacić za nie musisz ty
ja myślałem, że to suma kosztów związanych z polityką orlenu, walutami, baryłką i spekulacjami
gupi ja
jakby nie sąsiadka, to 700% wyższa marża orlenu spowodowałaby obniżkę cen przecież
ale niesłabnące poparcie wskazuje, że naród tego chce
można się rozejść
można się rozejść
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
bo naród wspaniały tylko ludzie kurwy...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
„Do połowy naszej gospodarki, nasz system gospodarczy nie działa w tej chwili. Wyobraź sobie, że gospodarka połowy Włoch była całkowicie zablokowana i wszystkie twoje porty. Żaden kraj nie może przetrwać w takiej sytuacji bez pomocy finansowej. A kiedy mówimy, że Ukraina potrzebuje około pięciu miliardów dolarów miesięcznie na pokrycie deficytu budżetowego, to nie jest to tylko liczba” – powiedział Zełenski w wiadomości wideo do Global Policy Forum.
to róbcie zrzutkę przecież to drobne
aaaaa to tylko cytat z żądania bo on nie przywykł prosić
to róbcie zrzutkę przecież to drobne

aaaaa to tylko cytat z żądania bo on nie przywykł prosić
Wiedza bezużyteczna
Nominalnie najwiecej Ukraińców mieszka w Warszawie, stanowią tam 16% mieszkańców. Dane zebrano na podstawie analizy informacji ze smartfonów oraz danych z rejestru PESEL (w zakresie numerów, które uzyskali Ukraińcy przyjeżdżający do Polski od 24 lutego). Pokazują one zarówno imigrantów, którzy mieszkali u nas przed wojną, jak i najnowszą falę uchodźców.

Nominalnie najwiecej Ukraińców mieszka w Warszawie, stanowią tam 16% mieszkańców. Dane zebrano na podstawie analizy informacji ze smartfonów oraz danych z rejestru PESEL (w zakresie numerów, które uzyskali Ukraińcy przyjeżdżający do Polski od 24 lutego). Pokazują one zarówno imigrantów, którzy mieszkali u nas przed wojną, jak i najnowszą falę uchodźców.

A temat debili przemilczasz?
Zbowid

lokalny folktor i nasz, a to najeźdźcy

spokuj xD
Position between East and West makes it ideal for a home base while travelling around the world...
- minizbowid
-
Dron Switchblade 300 na sprzedaż w ukraińskim darknecie. Cena: 4000 dolarów
Czytaj więcej na https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... ign=chrome
https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... e=fb_share

Czytaj więcej na https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... ign=chrome
https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... e=fb_share

Jednorazowa zapomoga dla Ukrainek - 10 tys. złotych
- Chodzi o 52 kobiety, które przeżyły dramatyczne chwile w niewoli rosyjskiej. Są wśród nich osoby służące w wojsku, ale również panie porwane przez separatystów czy żołnierzy Putina - wyjaśnia Dworczyk w rozmowie z reporterem Interii Jakubem Szczepańskim.Wyjaśnijmy, że 52 kobiety to Ukrainki - m.in. żołnierki - o których oficjalnie wiadomo, że zostały uwolnione z rosyjskiej niewoli. Mogą się one ubiegać o pomoc polskiego rządu, wypełniając formularz na stronie funduszu.Dodajmy też, że każde dziecko objęte programem będzie z kolei otrzymywało 5 tys. hrywien (ok. 630 złotych) miesięcznie.- Pieniądze pochodzą ze środków rozwojowych, które państwo polskie, m.in. zgodnie ze zobowiązaniami międzynarodowymi, przeznacza na wspieranie krajów rozwijających się, bądź będących w szczególnej sytuacji jak dzisiaj Ukraina - wyjaśnia w rozmowie z Interią.

- Chodzi o 52 kobiety, które przeżyły dramatyczne chwile w niewoli rosyjskiej. Są wśród nich osoby służące w wojsku, ale również panie porwane przez separatystów czy żołnierzy Putina - wyjaśnia Dworczyk w rozmowie z reporterem Interii Jakubem Szczepańskim.Wyjaśnijmy, że 52 kobiety to Ukrainki - m.in. żołnierki - o których oficjalnie wiadomo, że zostały uwolnione z rosyjskiej niewoli. Mogą się one ubiegać o pomoc polskiego rządu, wypełniając formularz na stronie funduszu.Dodajmy też, że każde dziecko objęte programem będzie z kolei otrzymywało 5 tys. hrywien (ok. 630 złotych) miesięcznie.- Pieniądze pochodzą ze środków rozwojowych, które państwo polskie, m.in. zgodnie ze zobowiązaniami międzynarodowymi, przeznacza na wspieranie krajów rozwijających się, bądź będących w szczególnej sytuacji jak dzisiaj Ukraina - wyjaśnia w rozmowie z Interią.

nie tu miało być, ale tak wyszło

Ryszard Jaroszewski
Mel Gibson postanowił uderzyć w serce syjonizmu, reżyserując film o "Rothschildach"
media na całym świecie wypowiedziały wojnę twórcy i zażądały nie tylko zakazu produkcji filmu, ale także ukarania reżysera;
nie możemy doczekać się premiery
Ten film to nie fikcja tylko realne wezwanie do przebudzenia!
Spisek przeciwko ludności ukazany w filmie to prawda (chodzi o spisek zwany New World
Order), a autor próbuje nam otworzyć oczy - tak samo zresztą jak twórcy takich filmów jak Matrix,
Equillibrium, In Time, Rok 1984 (oraz wielu wielu innych) - tylko wiadomo, że nikt z nich nie
może tego powiedzieć dosłownie - dlatego akurat w przypadku "Oni żyją" autor używa metafory
w postaci kosmitów. W rzeczywistości chodzi o światową finansjerę (często zwaną
Iluminatami), która za pomocą pieniędzy steruje całym światem - a my jesteśmy ich
niewolnikami.
Ta mała grupka ludzi (jest to kilka rodów m.in Rockefellerowie, Rothschildowie itd) jest w
posiadaniu największych na świecie prywatnych banków, które drukują narodowe waluty - m.in
dla USA - i dzięki temu są praktycznie w posiadaniu całego świata - zupełnie jak filmowi
kosmici - począwszy od mediów, poprzez służby specjalnie, rządy, a skończywszy na przemyśle
farmaceutycznym i edukacji!
"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu i nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego
prawa." - Mayer Amschel Rothschild
Jeżeli chodzi o sam film jest to prawdziwe arcydzieło - jak ktoś zna temat NWO to będzie
wiedział o co chodzi - każdy detal, każdy szczegół w filmie był prawdziwy (oprócz kosmitów
oczywiście, którzy jak wspominałam wyżej są tylko przenośnią dla elity pociągającej
za sznurki na deskach światowego teatru).
Także wzorem bohatera filmu - jeżeli nie chcemy być dalej ich niewolnikami musimy otworzyć
oczy i coś z tym wszystkim zrobić, zanim będzie za późno!!!

Ryszard Jaroszewski
Mel Gibson postanowił uderzyć w serce syjonizmu, reżyserując film o "Rothschildach"
nie możemy doczekać się premiery
Ten film to nie fikcja tylko realne wezwanie do przebudzenia!
Spisek przeciwko ludności ukazany w filmie to prawda (chodzi o spisek zwany New World
Order), a autor próbuje nam otworzyć oczy - tak samo zresztą jak twórcy takich filmów jak Matrix,
Equillibrium, In Time, Rok 1984 (oraz wielu wielu innych) - tylko wiadomo, że nikt z nich nie
może tego powiedzieć dosłownie - dlatego akurat w przypadku "Oni żyją" autor używa metafory
w postaci kosmitów. W rzeczywistości chodzi o światową finansjerę (często zwaną
Iluminatami), która za pomocą pieniędzy steruje całym światem - a my jesteśmy ich
niewolnikami.
Ta mała grupka ludzi (jest to kilka rodów m.in Rockefellerowie, Rothschildowie itd) jest w
posiadaniu największych na świecie prywatnych banków, które drukują narodowe waluty - m.in
dla USA - i dzięki temu są praktycznie w posiadaniu całego świata - zupełnie jak filmowi
kosmici - począwszy od mediów, poprzez służby specjalnie, rządy, a skończywszy na przemyśle
farmaceutycznym i edukacji!
"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu i nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego
prawa." - Mayer Amschel Rothschild
Jeżeli chodzi o sam film jest to prawdziwe arcydzieło - jak ktoś zna temat NWO to będzie
wiedział o co chodzi - każdy detal, każdy szczegół w filmie był prawdziwy (oprócz kosmitów
oczywiście, którzy jak wspominałam wyżej są tylko przenośnią dla elity pociągającej
za sznurki na deskach światowego teatru).
Także wzorem bohatera filmu - jeżeli nie chcemy być dalej ich niewolnikami musimy otworzyć
oczy i coś z tym wszystkim zrobić, zanim będzie za późno!!!
Kierowcy zablokowali przejście graniczne w Dorohusku. Protest będzie trwał do skutku
https://wiadomosci.onet.pl/lublin/polsc ... Zz3QTZniTg
https://wiadomosci.onet.pl/lublin/polsc ... Zz3QTZniTg
Flaga ukraińskich nacjonalistów podczas wizyty Niedzielskiego.
https://www.rp.pl/historia/art36986691- ... BOd9rZNPno
- minizbowid
-
Przecież wyraźnie napisane, że to flaga jednego z pacjentów, nie rozumiem w czym problem? Ma zakaz bycia nacjonalistą?klucz13 pisze: ↑pn wrz 05, 2022 9:56 pmFlaga ukraińskich nacjonalistów podczas wizyty Niedzielskiego.

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

No właśnie. Gorzej gdyby miał transparent z pięcioma gwiazdkami i obok trzema.
Nie można propagować symboli Związku Radzieckiego
Nie można propagować symboli Związku Radzieckiego

Większość moich postów mogła powstać pod wpływem używek zatem wyrażają jedynie moją aktualną opinię.