Rura plasticzana
Moderator: moralez
Rura plasticzana
Witam, potrzebuje skądś pozyskać rurę z tworzywa, gładka że średnicą wewnątrz około 400mm. Potrzebuje odcinki po 20cm kilka sztuk. Gdzie szukać 

sj 425 606468554
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Re: Rura plasticzana
Budowlany, kanaliza
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
jak czegoś nie ma na allegro, to znaczy,ze nie istnieje.
tam bym zaczął i chyba zakończył

https://allegro.pl/oferta/rura-kanaliza ... 0754595360
tam bym zaczął i chyba zakończył

https://allegro.pl/oferta/rura-kanaliza ... 0754595360
eeee noo że na allegro można kupić ...
bo gdzie zajumać to nie wiem
bo gdzie zajumać to nie wiem

Po pierwsze każdy sądzi po sobie, po drugie dajesz link do rury 160mm. Po trzecie jak bym znalazł na allegro gładką rurę co ma 400mm wewnątrz to bym nie pytał.
Edyta, faktycznie 400 ma ta z linku, szkoda że po zewnętrznej, apka na androida jak zwykle zmienia naglowki
Edyta, faktycznie 400 ma ta z linku, szkoda że po zewnętrznej, apka na androida jak zwykle zmienia naglowki
sj 425 606468554
- minizbowid
-
Poszukaj rur wznoszących fi400.
Powinno się coś znaleźć.
Powinno się coś znaleźć.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Na budowie autostrady tuż obok były mniej więcej takie fi40.
Sąsiad, dalszy taki, potrzebował, to se "pożyczył". Mądry i uczciwy inaczej złożył "pozyskane" rury przy drodze. Przejazd na pole se chciał tanio zrobić.
Robotnicy z budowy jadąc po łykendzie do pracy zauważyli rury, na miejscu nie zobaczyli rur które powinny się wylegiwać w oczekiwaniu na montaż.
Dalej już poszło z górki ... kilka radiowozów na bombach i ...
Sąsiad się nie chwali finałem.
A przecież leżały na polu, wyglądały na bezpańskie

Sąsiad, dalszy taki, potrzebował, to se "pożyczył". Mądry i uczciwy inaczej złożył "pozyskane" rury przy drodze. Przejazd na pole se chciał tanio zrobić.
Robotnicy z budowy jadąc po łykendzie do pracy zauważyli rury, na miejscu nie zobaczyli rur które powinny się wylegiwać w oczekiwaniu na montaż.
Dalej już poszło z górki ... kilka radiowozów na bombach i ...
Sąsiad się nie chwali finałem.
A przecież leżały na polu, wyglądały na bezpańskie

***** USA
Wszystko co znalazłem ma 400 na zewnątrz, ZbychoS, ten sąsiad czasem nie zmierzył tych "znalezionych"minizbowid pisze: ↑ndz lip 10, 2022 5:44 pmPoszukaj rur wznoszących fi400.
Powinno się coś znaleźć.

sj 425 606468554
Jak sądzę brał w ciemnomeenia pisze: ↑ndz lip 10, 2022 6:07 pmWszystko co znalazłem ma 400 na zewnątrz, ZbychoS, ten sąsiad czasem nie zmierzył tych "znalezionych"minizbowid pisze: ↑ndz lip 10, 2022 5:44 pmPoszukaj rur wznoszących fi400.
Powinno się coś znaleźć.![]()
![]()

***** USA
- minizbowid
-