Szczepienia ... tak czy ???
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Szczepienia ... tak czy ???
noż querwa że nie wiedziałem...........w pierwszym szeregu Jarosław, Jarosław..........
zdziwił byś się niemożebnie, a wystarczyły by paciorki lub błyszcząca blaszka

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
I impuls z mediów............już nie są tak naiwni. Co by nie powiedzieć to cała ta akcja była przeprowadzona perfekcyjnie. Miliony pożytecznych też się do tego przyłożyło cytując " niezależne badania".
Wielkie przyrodzenie? widze ze masz jakaś szczególna relację z prezesem. Wspólna nienawiść do zydów?czarny bielsko pisze: ↑śr gru 28, 2022 5:18 pmtrzeba było poprosić kogoś o otwarcie włazu żeby prezes mógł sobie na tą cocacole popatrzyć, nachylić się, spróbować... a może wtedy znalazłby się jakiś odważny co by go w to wielkie przyrodzenie kopnął żeby zażył kąpieli w bąbelkach. Ostatniej kąpieli.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
Trzyma za jaja całą Polske. Ale to jest nic, wczoraj Pełowcy robili już takie fikołki że żal patrzeć by wytłumaczyć 63% niechęć sÓwerena do premierostwa Donka. Upór aparatczyków spowoduje że Jaro trzeci raz będzie rządził tà krainą……. Czaskowski, Czaskowski.
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
U ciebie widzę w dalszym ciągu ten sam temat: żydzi, nienawiść, uprzedzenie. Powiedz po prostu, że ich kochasz, szanujesz i uwielbiasz. Ulży ci, naprawdęZibi pisze: ↑śr gru 28, 2022 10:03 pmWielkie przyrodzenie? widze ze masz jakaś szczególna relację z prezesem. Wspólna nienawiść do zydów?czarny bielsko pisze: ↑śr gru 28, 2022 5:18 pmtrzeba było poprosić kogoś o otwarcie włazu żeby prezes mógł sobie na tą cocacole popatrzyć, nachylić się, spróbować... a może wtedy znalazłby się jakiś odważny co by go w to wielkie przyrodzenie kopnął żeby zażył kąpieli w bąbelkach. Ostatniej kąpieli.

a co do przyrodzenia miała być wielka dupa. jak widać nikt się nie doczepił tylko jak zwykle pan milimetrzyk...
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
widzisz, ja kocham wszystkich ludzi niezaleznie od wyznania, koloru czy orientacji. Za to nie znoszę idiotów niezaleznie od powyższego.czarny bielsko pisze: ↑czw gru 29, 2022 8:24 amU ciebie widzę w dalszym ciągu ten sam temat: żydzi, nienawiść, uprzedzenie. Powiedz po prostu, że ich kochasz, szanujesz i uwielbiasz. Ulży ci, naprawdęZibi pisze: ↑śr gru 28, 2022 10:03 pmWielkie przyrodzenie? widze ze masz jakaś szczególna relację z prezesem. Wspólna nienawiść do zydów?czarny bielsko pisze: ↑śr gru 28, 2022 5:18 pmtrzeba było poprosić kogoś o otwarcie włazu żeby prezes mógł sobie na tą cocacole popatrzyć, nachylić się, spróbować... a może wtedy znalazłby się jakiś odważny co by go w to wielkie przyrodzenie kopnął żeby zażył kąpieli w bąbelkach. Ostatniej kąpieli.![]()
a co do przyrodzenia miała być wielka dupa. jak widać nikt się nie doczepił tylko jak zwykle pan milimetrzyk...
tel. 509700949
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Widzisz ja się nauczyłem w życiu lubić i szanować tych, którzy na to zasługują. Każdemu kogo poznam daję duży kredyt zaufania ale widzę, że większość lubi to nadużywać. Orientacja, wyznanie czy rasa nie ma tu nic do rzeczy tylko charakter. Kumpli Żydów też mam więc żydofobem nie jestem. Dziwne prawda? Więc reasumując: niewiele o mnie wiesz ale łatki jak widzę doczepiać lubisz.Zibi pisze: ↑czw gru 29, 2022 10:08 amwidzisz, ja kocham wszystkich ludzi niezaleznie od wyznania, koloru czy orientacji. Za to nie znoszę idiotów niezaleznie od powyższego.czarny bielsko pisze: ↑czw gru 29, 2022 8:24 amU ciebie widzę w dalszym ciągu ten sam temat: żydzi, nienawiść, uprzedzenie. Powiedz po prostu, że ich kochasz, szanujesz i uwielbiasz. Ulży ci, naprawdę![]()
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
to wprost przeciwnie jak ja
im starszy - tym mniej tego kredytu zaufania

im starszy - tym mniej tego kredytu zaufania

Sam się o to prosisz sekujac naród zydowski. Nie konkretnego głupka wyznania zydowskiego - ale wszystkich. To co więc terazz napisałes stoi jawnie w sprzecznosci z tym co okazujesz na tym forum. Musisz więc sobie sam odpowiedzieć na pytanie co jest prawdą. Albo wiec popisujesz sie tutaj nonszalancją albo to faktycznie jest Twoja postawa a obecny wpis jest wyłacznie na potrzeby publicznego wybielenia.czarny bielsko pisze: ↑czw gru 29, 2022 10:25 amWidzisz ja się nauczyłem w życiu lubić i szanować tych, którzy na to zasługują. Każdemu kogo poznam daję duży kredyt zaufania ale widzę, że większość lubi to nadużywać. Orientacja, wyznanie czy rasa nie ma tu nic do rzeczy tylko charakter. Kumpli Żydów też mam więc żydofobem nie jestem. Dziwne prawda? Więc reasumując: niewiele o mnie wiesz ale łatki jak widzę doczepiać lubisz.Zibi pisze: ↑czw gru 29, 2022 10:08 amwidzisz, ja kocham wszystkich ludzi niezaleznie od wyznania, koloru czy orientacji. Za to nie znoszę idiotów niezaleznie od powyższego.czarny bielsko pisze: ↑czw gru 29, 2022 8:24 am
U ciebie widzę w dalszym ciągu ten sam temat: żydzi, nienawiść, uprzedzenie. Powiedz po prostu, że ich kochasz, szanujesz i uwielbiasz. Ulży ci, naprawdę![]()
tel. 509700949
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Zibi w dupie mam wybielanie. Sporo ludzi mnie zna i wie jakie mam poglądy. Pisząc o kimś, że jest "ch*uj" nie piszę o całym narodzie tylko o konkretnej osobie lub grupie osób bo nie umiem ładować wszystkich do tego samego wora. Wiem też, że czasem czytanie między wierszami jest cholernie trudne i nie każdy takową umiejętność posiada.Zibi pisze: ↑czw gru 29, 2022 11:00 amSam się o to prosisz sekujac naród zydowski. Nie konkretnego głupka wyznania zydowskiego - ale wszystkich. To co więc terazz napisałes stoi jawnie w sprzecznosci z tym co okazujesz na tym forum. Musisz więc sobie sam odpowiedzieć na pytanie co jest prawdą. Albo wiec popisujesz sie tutaj nonszalancją albo to faktycznie jest Twoja postawa a obecny wpis jest wyłacznie na potrzeby publicznego wybielenia.czarny bielsko pisze: ↑czw gru 29, 2022 10:25 amWidzisz ja się nauczyłem w życiu lubić i szanować tych, którzy na to zasługują. Każdemu kogo poznam daję duży kredyt zaufania ale widzę, że większość lubi to nadużywać. Orientacja, wyznanie czy rasa nie ma tu nic do rzeczy tylko charakter. Kumpli Żydów też mam więc żydofobem nie jestem. Dziwne prawda? Więc reasumując: niewiele o mnie wiesz ale łatki jak widzę doczepiać lubisz.
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
też się z tego leczę. Za długo miałem dobre serce i twardą dupę

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Lancet wzywa do zerwania z dotychczasową medycyną i "antropocentrycznym poglądem – [gdzie] człowiek jest centrum uwagi i troski medycznej” na rzecz bardziej postępowego aksjomatu, że życie "zwierząt domowych i dzikich, roślin oraz szerzej rozumianego środowiska" są tak samo ważne jak życie człowieka.
https://www.thelancet.com/.../PIIS0140-6736.../fulltext...
https://www.thelancet.com/journals/lanc ... oZsH9ucxcU
https://www.thelancet.com/.../PIIS0140-6736.../fulltext...
https://www.thelancet.com/journals/lanc ... oZsH9ucxcU

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
jesienią będzie 6 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Chodzi o tą jednodawkową?
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
bo ot jest w dalszym ciągu jednodawkowa ale w wielu dawkach. czego nie rozumiecie?

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Ale to będzie ta ze starych zapasów, co już ich nikt nie chciał?
Czy z nowego zakupu, bo tamtą wylali do Odry i przypadkiem do dzisiaj nie ma winnych katastrofy
Czy z nowego zakupu, bo tamtą wylali do Odry i przypadkiem do dzisiaj nie ma winnych katastrofy

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.