Żyje ...
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Żyje ...
Hola, hola! Jakich starych 
Cześć marnotrawny!

Cześć marnotrawny!

Zbowid

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
no proszę... kolejny wrócił. Oni wszyscy wracają

Cześć Igor!

Cześć Igor!
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
SuperPatrolSuper 
A jak skończyła się historia Sequoi u Was?

A jak skończyła się historia Sequoi u Was?
Ostatnio zmieniony pn wrz 16, 2024 8:56 am przez Ironcruz, łącznie zmieniany 1 raz.
Tytus
- Misiek Cypr
-
Łomatko, co sie stało?
Jak wymyślisz, jak w ramę Intrudera wsadzić V8, to moze nawet biznes zrobisz
Jak wymyślisz, jak w ramę Intrudera wsadzić V8, to moze nawet biznes zrobisz

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Uwzględniając pływaki katamarana...ma szansę
tylko Igor chyba nie robi w cenie Montera...

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
siema Igor..
Siema Igor!
Większość moich postów mogła powstać pod wpływem używek zatem wyrażają jedynie moją aktualną opinię.
- lesio jeep
-
ty żyjesz ale forum zdechło a wmorderatorzy się utenczowili zgodnie z dyrektywom yewropejskom

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Lesio powinien być w Sevres za wzorzec trolla wystawiony

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Tak serio, to w sumie imponuje. Niemal dwie dekady tutaj. Bez względu na bany, jawną niechęć, wraca jak karaluch. Na fb też jest wszędzie - w grupach dot offroadu, turystyki, motocykli, ba nawet z grup związanych z moją profesją jego trolling wyziera. Strach otworzyć lodówkę. Jestem przekonany, że wizyta we Francji tudzież Afryce nie ma szans odbyć się bez spotkania Lesia
I pewnie na żywo jest zjadliwy całkiem, bo poza paroma zjebami typu Nikitol, pizdeczka Mazeno czy Klucz, to jak dotąd resztę na żywo dało się zaakceptować 

tel. 504126172
tel. 504126172
matko, żeś mnie przypomniał ten nieszczęsny wieczór mamutowy w Szczebrzeszynie....
...chociaż i tak większość uwagi przyjął Mariusz
...chociaż i tak większość uwagi przyjął Mariusz

- lesio jeep
-
czuje się niedoceniony POminą elektrodę , pudelka oraz trawelbita a dlaczego ciągle to samo bo nic się nie zmieniło poza tym ze cześć zmieniła pleć tzn ocipiała a reszta dalej debilowata jak była tak jestKabal pisze: ↑śr wrz 25, 2024 11:57 amTak serio, to w sumie imponuje. Niemal dwie dekady tutaj. Bez względu na bany, jawną niechęć, wraca jak karaluch. Na fb też jest wszędzie - w grupach dot offroadu, turystyki, motocykli, ba nawet z grup związanych z moją profesją jego trolling wyziera. Strach otworzyć lodówkę. Jestem przekonany, że wizyta we Francji tudzież Afryce nie ma szans odbyć się bez spotkania LesiaI pewnie na żywo jest zjadliwy całkiem, bo poza paroma zjebami typu Nikitol, pizdeczka Mazeno czy Klucz, to jak dotąd resztę na żywo dało się zaakceptować
![]()

Że też Ci się nie nudzi tyle lat z debilami i ciotami 
Ps. Na wymienionych przez Ciebie nie bywam, to może dlatego nie wymieniłem
obstawiam, że murator też zaorany? 

Ps. Na wymienionych przez Ciebie nie bywam, to może dlatego nie wymieniłem

tel. 504126172
tel. 504126172
- lesio jeep
-
Murator ? powiadasz ? to forum dla januszy budownictwa

Myślałeś kiedyś o czytaniu książek? Świat byłby Ci wdzięczny za każdą godzinę spędzoną nad lekturą. Możesz zacząć od Kubusia Puchatka albo Muminkówlesio jeep pisze: ↑śr wrz 25, 2024 9:31 pm
Murator ? powiadasz ? to forum dla januszy budownictwaMam jeszcze kilka afrykańskich gdzie doprowadzam ich do białości i jedno francuskie humorystyczne skrajnie prawicowo antyeuropejskie
nie posiadanie TV zapewnia mi sporo wolnego czasu na spełnianie mojej misji
![]()

tel. 504126172
tel. 504126172
Rozważ popełnianie błędów badawczych.lesio jeep pisze: ↑śr wrz 25, 2024 5:06 pma dlaczego ciągle to samo bo nic się nie zmieniło poza tym ze cześć zmieniła pleć tzn ocipiała a reszta dalej debilowata jak była tak jest![]()
To, jakie wyniki wychodzą z badania w bardzo dużym stopniu determinuje wybór grupy docelowej.
Jak się obracasz w kręgu kretynów (zapewne sposób komunikacji eliminuje większość kontaktów z tymi mądrymi) to jedyny możliwy wynik z obserwacji jest taki, że wszyscy wkoło są głupi.
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Lub już ambitniej - Kubuś FatalistaKabal pisze: ↑śr wrz 25, 2024 10:44 pmMyślałeś kiedyś o czytaniu książek? Świat byłby Ci wdzięczny za każdą godzinę spędzoną nad lekturą. Możesz zacząć od Kubusia Puchatka albo Muminkówlesio jeep pisze: ↑śr wrz 25, 2024 9:31 pm
Murator ? powiadasz ? to forum dla januszy budownictwaMam jeszcze kilka afrykańskich gdzie doprowadzam ich do białości i jedno francuskie humorystyczne skrajnie prawicowo antyeuropejskie
nie posiadanie TV zapewnia mi sporo wolnego czasu na spełnianie mojej misji
![]()
![]()

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Adamo pisze: ↑czw wrz 26, 2024 8:56 amRozważ popełnianie błędów badawczych.lesio jeep pisze: ↑śr wrz 25, 2024 5:06 pma dlaczego ciągle to samo bo nic się nie zmieniło poza tym ze cześć zmieniła pleć tzn ocipiała a reszta dalej debilowata jak była tak jest![]()
To, jakie wyniki wychodzą z badania w bardzo dużym stopniu determinuje wybór grupy docelowej.
Jak się obracasz w kręgu kretynów (zapewne sposób komunikacji eliminuje większość kontaktów z tymi mądrymi) to jedyny możliwy wynik z obserwacji jest taki, że wszyscy wkoło są głupi.

tel. 504126172
tel. 504126172
- lesio jeep
-
no nie wszyscy ale na tym forumie maja dużą reprezentacjeKabal pisze: ↑czw wrz 26, 2024 12:27 pmAdamo pisze: ↑czw wrz 26, 2024 8:56 amRozważ popełnianie błędów badawczych.lesio jeep pisze: ↑śr wrz 25, 2024 5:06 pma dlaczego ciągle to samo bo nic się nie zmieniło poza tym ze cześć zmieniła pleć tzn ocipiała a reszta dalej debilowata jak była tak jest![]()
Jak się obracasz w kręgu kretynów (zapewne sposób komunikacji eliminuje większość kontaktów z tymi mądrymi) to jedyny możliwy wynik z obserwacji jest taki, że wszyscy wkoło są głupi.![]()
![]()
![]()