100% oryginał, bieżąco naprawiana i serwisowana, przebieg oryginał. Żadnego dzwona nie miał, wymienione błotniki bo ruda gryzła. Cena raczej z kosmicznych, ale tak szczerze to raczej za mniej odda, wywoławcza 20tpln

603 130 421

Moderator: Misiek Bielsko
Jak za 2 bedzie chcial sprzedac to pakuje sie w blablacara i jutro jestem.
No wlasciwie za dwojke to tez moge wziac, jak sie mini rozmysliminizbowid pisze: ↑śr wrz 11, 2024 11:30 amJak za 2 bedzie chcial sprzedac to pakuje sie w blablacara i jutro jestem.
Dokładnie. Jeszcze wypasione E się jakoś tam broni. Takie 500E w124 na ten przykład, ale tego radkowego zamiłowania do najnudniejszego pojazdu ever to nie zrozumiemminizbowid pisze: ↑czw wrz 19, 2024 2:51 pmMie stare mercedesy nie przekonują. Chyba, że Ski. Reszta jakoś tak meh...
Miło że się przypomniałeś zaraz będziesz atakowany linkami do ogłoszeń z multivanamijradek pisze: ↑czw wrz 19, 2024 2:41 pmPa na to
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... -216-23090
Mnie też się podoba. Brałbym, gdyby nie to że za małe na moje potrzeby. Ładnie utrzymane, na fotach wygląda przekonująco.Kabal pisze: ↑czw wrz 19, 2024 4:22 pmDokładnie. Jeszcze wypasione E się jakoś tam broni. Takie 500E w124 na ten przykład, ale tego radkowego zamiłowania do najnudniejszego pojazdu ever to nie zrozumiemminizbowid pisze: ↑czw wrz 19, 2024 2:51 pmMie stare mercedesy nie przekonują. Chyba, że Ski. Reszta jakoś tak meh...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości