Coś jak KK z całą dobroczynną otoczką, no nie? A kilka ładnych miesięcy już temat nie żyje i nic nie mówimy

Słabo się starzejesz, że dopiero jad i zawiść ożywia i skłania do aktywności

Moderator: Misiek Bielsko
Coś jak KK z całą dobroczynną otoczką, no nie? A kilka ładnych miesięcy już temat nie żyje i nic nie mówimy
Niby nie...
Ingorancja przeciętnego Kowalskiego to mi dynda i powiewa. Rozumiejąc prawa i obowiązki jakie daje prowadzenie fundacji czy stowarzyszenia (ba, przez chwilę byłem prezesem jednego), nic a nic mi nie przeszkadza. Szczególnie, że Ziobro nie dał rady przez osiem lat... Dla mnie wystarczająca legitymacja legalności
nie wiem, nie wnikałem. Jak znajdę chwilę to wniknę. Pewnie się okaże tak samo jak z willą w Hiszpanii ze zdjęciami z Bookingu
O ładne to jest, pozwól, że przytoczę Twoja własną wypowiedź:Kabal pisze: ↑pn sty 27, 2025 1:17 pmnie wiem, nie wnikałem. Jak znajdę chwilę to wniknę. Pewnie się okaże tak samo jak z willą w Hiszpanii ze zdjęciami z Bookingu(abstrahując, że tam nieruchomości tańsze niż u nas i w dupiemam czyjeś chałupy), więc nie czuję podniety przed zmianą zdania o WOŚP. Tak jak nie sądzę, żebym nagle przestał jeździć na PolandRock
Aczkolwiek nigdy nie wykluczam.
Nie wiem czemu tak mi się skojarzyłoKabal pisze: ↑wt lis 10, 2020 5:20 pmJak zbudować autorytet w narodzie składającym się z szuj wszelakich, nie będąc także szują choć trochę?
A jak upadnie, to niech wierzący nie bronią. Zaakceptują. A jak pluli na tych, którzy już wcześniej podważali, to jak już nie umio odszczekać, to niech chociaż milczą. Nic mnie tak nie drażni w dyskusji z suwerenem, niż to, że drze ryja, aż dostanie trudne pytanie. I nagle zaczyna się taniec wykrętów. Ja nie wiem, ja się nie interesowałem, ja linków nie klikam bo nie mam czasu![]()
Nie ma znaczenia czy to dyskusja o karierze Kryże, Piotrowicza czy kościelnego hierarchy. Jak tu dyskutować, skoro dyskutanci, nawet mając pod ręką internet nie chcą uzupełnić wiedzy przed kolejnym postem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości