SZYBKIE PYTANIE, SZYBKA ODPOWIEDZ
Moderator: Kosiarz
Re: SZYBKIE PYTANIE, SZYBKA ODPOWIEDZ
jeszcze jest opcja palnik taki na propan butan , pamiętam że też z nimi miałem problem i palnik sobie poradził
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Ale ja nakrętkę odkręcam bez problemu. Problemem jest wybicie sworznia z tulei stalowej. Szkoda mi ciąć bo to jednak oryginalny sworzeń ale jak będzie mus to trudno. Podejmę próbę z młotem udarowym może wibracje pomogą a jak nie to grzanie i wtedy udar
PATROL long K-160 3.3TD 34MT
-
-
2kg młotek. Przypiernicz dwa razy. Jak nie drgnie to cienka tarczka i tnij. Kup śrubę 8.8 tylko żeby pełnego miała wystarczająco dużo aby gwint nie był w tulei.
No nic trochę się cieplej zrobi i się za to muszę wziąć. A jak z moim wcześniejszym zapytaniem ktoś jest wstanie ocenić czy mosty 60 lub 61 dadzą radę na stałym obciążeniu 3.5t. na rajdach dość mocno dostają w tyłek takie mosty i jakiś dają radę. Busem raczej skakać nie będę ale nie chciałbym co sezon łożysk robić. Nawet w mojej 160 tylni most wygląda jak od stara w porównaniu z nowym Land Cruiserem a w GRe chyba są mocniejsze niz w 160
PATROL long K-160 3.3TD 34MT
-
-
Trochę mocniejsze. Zwłaszcza przód. Ma swoje wady typu uszczelniacz ale przegub większy.
Silnik 3.0 z cr jest już nie tak zjebliwy czy to ściema?
Disco 300 tdi 2'' aut na koszernych 235/85/16
,,Jezu nie czyń cudów!..albowiem na pieniądze gramy!
,,Jezu nie czyń cudów!..albowiem na pieniądze gramy!