góralski to młodziak wychowany w yewrokolchozie

Moderator: Misiek Bielsko
góralski to młodziak wychowany w yewrokolchozie
Czekaj, czekaj ... tych z doświadczeniem wojskowym i stopniem plutonowego to chyba można w pierwszej fali mobilizacji. Francja z pewnością z radością wyda darmozjadów żyjących z socjalu ( emerytury ).
Dlatego najbardziej liczę na brak wojny. Żadnych plecaków przeżycia, sztabek zlota w banku i innych hamulców. Koty, koty mogą robić problemy, ale jak przegną staną się prowiantemBratproroka pisze: ↑wt cze 03, 2025 12:31 pmAleż to wszystko tylko kwestia raz definicji a dwa skali.goralski pisze: ↑wt cze 03, 2025 12:04 pmObawiam się, że ja to nigdy nie poczuwałem się do bycia nimjakoś idea szeroko pojętego "europejczyka" trafia do mnie bardziej. Ani kościół mnie nie jara, wzwodu na skutek bramki w piłce kopanej nie mam a w razie w pierwszy zniknę z kraju z rodziną...za debili umierać nie zamierzam
Znikniesz z rodziną - czyli masz krąg ludzi wokół siebie, który jest dla Ciebie ważny, może ważniejszy niż Twoje własne bezpieczeństwo. Wystarczy przyjąć, że ten krąg miewa różne rozmiary u różnych ludzi.
Zinstytucjonalizowana religia budzi we mnie wewnętrzny sprzeciw, piłki nożnej nie cierpię jak mało czego, do polityków wszystkich wyznań strzelałbym bez ostrzeżenia.
A w razie W... nie wiem. Ale pierwszy spieprzał nie będę. Jak mi to powiedział pewien neurochirurg - to wydaje mi się sprzeczne z Pana konstytucją
![]()
dla ciebie zrobią wyjątek
widzę pajacu ze nie masz pojęcia ale mi to wisi gdyby to ktoś poważny napisał to pewnie bym się obraźl
ale oni mogą wręcz muszą podwójne standardy czego nie rozszumisz ?tanto pisze: ↑wt cze 03, 2025 9:03 pmnie śledzę mediów społecznościowych, ale jeśli prawdą są te ataki na dziecko, to potwierdza to moje zdanie na temat fanatyków
https://www.youtube.com/watch?v=xMD5fKrjpB4
czekaj szczekaj właśnie przegłosowali eutanazje może już pora przestać produkować CO² człowieku z teczka z IPN
Szacun lesiu. Widać, że się dopiero uczysz. Ja wolę Sołowjowa w oryginale.lesio jeep pisze: ↑wt cze 03, 2025 10:40 pmczekaj szczekaj właśnie przegłosowali eutanazje może już pora przestać produkować CO² człowieku z teczka z IPN
za czasów PRL chyba
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości