ZATRZASNĄŁEM KLUCZYKI.......
Moderator: Mroczny
ZATRZASNĄŁEM KLUCZYKI.......
Witam.....
mam mały problem..... Z przyczyn zdrowotnych jestem półprzytomny.....
Zatrzasnąłem pod pracą kluczyki.....
Czy ma ktoś jakiś patent na otwieranie LJek bez kluczyków.....
Zapasowe mam na drugim końcu miasta, u kobity, ale ona też do wieczora w pracy, zanim do mnie dojedzie..... (ja Okęcie, ona Grochów)
Prosze o pomoc, najlepiej na PW coby złodziejom nie ułatwiać sprawy, hehe.......
Zapasowe mam na drugim końcu miasta, u kobity, ale ona też do wieczora w pracy, zanim do mnie dojedzie..... (ja Okęcie, ona Grochów)
Prosze o pomoc, najlepiej na PW coby złodziejom nie ułatwiać sprawy, hehe.......
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:

pozbieraj z roboty wszystkie klucze jakie masz w zasięgu. od szafek, od mieszkań, od innych aut
najbardziej zużyty jest zamek kierowcy
zacznij od jakiegoś niedużego klucza [np od kasetki z gotówką

delikatnie i czujnie wkładaj w zamek i przekręcaj
najdalej za piątym podejściem otworzysz.
sprawdzone.

#noichuj
Re: ZATRZASNĄŁEM KLUCZYKI.......
zadzwon do serwisu i dowiedz sie, ktora szyba najmniej kosztuje...korzenny pisze:Witam.....

dla półprzytomnych podpowiedź: rozbijania przedniej raczej unikaj, nie dość, że droga - to jeszcze wieje podczas jazdy

robok rzępoli w harapuciu
Re: ZATRZASNĄŁEM KLUCZYKI.......
oj byś się zdziwił, przednia najtaniej zdaje się jednak wychodzisebastian dziurdzik pisze: zadzwon do serwisu i dowiedz sie, ktora szyba najmniej kosztuje...![]()
dla półprzytomnych podpowiedź: rozbijania przedniej raczej unikaj, nie dość, że droga - to jeszcze wieje podczas jazdy

nie próbowałem w LC, ale w starej skodzianie 120L to kawałek drutu wystarczał, jak go użyć - użyj wyobraźni
masz takie mozliwosci:
-kurier lub taksowka (jako kurier) od Twojej Pani do Cebie: 30 PLN
- wyjac szybe boczna tylna i wlozyc na sznurek - jak zle to zrobisz to koszt uszczelki
- sztywny drut ok 1,5 metra i szukasz klamki o ktora mozesz go zaczepic
- wezwac speca, ktory zrobi to za Ciebie (ok 100PLN)
-kurier lub taksowka (jako kurier) od Twojej Pani do Cebie: 30 PLN
- wyjac szybe boczna tylna i wlozyc na sznurek - jak zle to zrobisz to koszt uszczelki
- sztywny drut ok 1,5 metra i szukasz klamki o ktora mozesz go zaczepic
- wezwac speca, ktory zrobi to za Ciebie (ok 100PLN)
Nadal ześwirowany...
I usunołem przepis
Kto miał przeczytać to przeczytał.
A jak mają uraść to i tak ukradną

Kto miał przeczytać to przeczytał.
A jak mają uraść to i tak ukradną

Ostatnio zmieniony czw lut 08, 2007 12:26 am przez brum, łącznie zmieniany 1 raz.
Frontera Long 2.2 '97 MT 33", lift 3", winch....
http://www.opelfrontera.pl
http://www.opelfrontera.pl
Nie no w końcu mi kobita dowiezie zapasowe kluczyki, mam tylko nadzieję, ze nie będe musiał za długo czekać..... Ona pracuje na drugim końcu Wawy a kończy robotę tylko 30 minut przede mną......
Sam myślałem o patencie z drutami, ale ten z ramką okien odpadał - zdejmowana buda w tym i ramki okien, mogłoby się coś powyginać.....
Poczekam spokojnie, może się jakiś znajomy trafi co akurat szwęda się po Wawie i nie ma co robić i będzie chciał wziąć kluczyki od mojej kobity i mi przywieźć za flaszeczkę......
Bez stresu generalnie, hehe..... Mam tylko nadzieję, ze jak kluczyki dojadą będę miał do czego je włożyć, hehe.....
Sam myślałem o patencie z drutami, ale ten z ramką okien odpadał - zdejmowana buda w tym i ramki okien, mogłoby się coś powyginać.....
Poczekam spokojnie, może się jakiś znajomy trafi co akurat szwęda się po Wawie i nie ma co robić i będzie chciał wziąć kluczyki od mojej kobity i mi przywieźć za flaszeczkę......
Bez stresu generalnie, hehe..... Mam tylko nadzieję, ze jak kluczyki dojadą będę miał do czego je włożyć, hehe.....
- dziczek
-
już jumole jadą z całej Polski ,siedzą ,czytają forum rajdowe i czyhają tylko na takie rodzynki.Drako pisze:piszczcie piszczie
Przynajmniej kradnac wam auto szyby nie wybija .

Korzenny ! Leć z pałą na parking ,bo tam pewnie już kolejka i przepychanka do twojej fury

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
- dziczek
-
w temacie przypomniała mi się anegdotka:
Znajomi kumpla z Legnicy jechali atosem nad morze,po drodze zachciało im się siku ,zatrzymali się w lesie,wysiedli i autko się samo pozamykało z kluczykami w środku i kilkunastomiesięcznym bobasem
Szarpanie i nic ,dzieciak w płacz,matka w histerię
Zadzwonili na policję ,po kilkudziesięciu minutach przyjeżdza radiowóz z pomalowanym kolesiem w "pasiaku" ,rozkuli go i po paru sekundach autko otworzył
Ale to nie był Copperfield
Znajomi kumpla z Legnicy jechali atosem nad morze,po drodze zachciało im się siku ,zatrzymali się w lesie,wysiedli i autko się samo pozamykało z kluczykami w środku i kilkunastomiesięcznym bobasem

Szarpanie i nic ,dzieciak w płacz,matka w histerię

Ale to nie był Copperfield

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100