Wycieraczki dolne oryginalne
Moderator: Student
Wycieraczki dolne oryginalne
Kupiłem sobie taki głupi zestaw do uaza , znaczy się kpl. Wycieraczek montowanych z dołu i poszukuje teraz kogoś kto ma uaza z takimi wycieraczkami , ]
Potrzebuje kilka zdjęć jak zamontowany jest silnik i gdzie , i dokładne wymiary gdzie zamontowane są mechanizmy wycieraczek
Tylko mnie nie je..ć za głupie pomysły ale miałem dość wycieraczek z góry
Potrzebuje kilka zdjęć jak zamontowany jest silnik i gdzie , i dokładne wymiary gdzie zamontowane są mechanizmy wycieraczek
Re: Wycieraczki dolne oryginalne
dlaczego miałeś ich dośćsys-kom pisze:Kupiłem sobie taki głupi zestaw do uaza , znaczy się kpl. Wycieraczek montowanych z dołu i poszukuje teraz kogoś kto ma uaza z takimi wycieraczkami , ]

- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
Co ty gadasz że frezy nie pasuja i ze ramiana sie obracaja u mnie sa i jest gitsys-kom pisze:bo cały syf zamiast zbierac na dół to one wyrzucają go do góry ,
i kiepsko robią , nawet nowe ramiona jak założyłem to była lipa,
puźniej założyłem ramiona od seicento tył , i było by ok lae frezy nie pasują i ramiona sie obracają , a niewiela dałem za cały mechanizm wiec tamte idą do lamusa

- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
tak jak na zdjęciu (mierzone od brzegu plastikowych nasadek trzpieni wycieraczek) chociaż jeśli miałbym robić to od początku przesunąłbym wycieraczki nieco w stronę kierowcy..

co do silniczka nei jestem w stanie Ci tam dokładnie pomierzyć bo się tam nie dostane w tej chwili
ale jest to jakiś 1-1,5cm od lewego mocowania rączki pasażera (do jej środka).. także silniczek wraz z podstawą przykręca się na dwie śruby..

napęd wycieraczek układa się dość prosto ale uważaj na wszelkie luźne kable od zegarów itp bo jak ich nie przymocujesz to mogą zostać przecięte.. ew. służę pomocą..
Ps. poprzednio patent z wycieraczkami od ursusa też nieźle robił bo w miare mocne silniczki były.. (miejsca mocowania górnych wycieraczek przewiercone na wylot i tam silniczki.. tylko ten guz na czole

co do silniczka nei jestem w stanie Ci tam dokładnie pomierzyć bo się tam nie dostane w tej chwili

napęd wycieraczek układa się dość prosto ale uważaj na wszelkie luźne kable od zegarów itp bo jak ich nie przymocujesz to mogą zostać przecięte.. ew. służę pomocą..
Ps. poprzednio patent z wycieraczkami od ursusa też nieźle robił bo w miare mocne silniczki były.. (miejsca mocowania górnych wycieraczek przewiercone na wylot i tam silniczki.. tylko ten guz na czole

przyczajony Uaz, ukryty mercedes 
GG 141-99-54

GG 141-99-54
znaczy sie ze masz dwa różne typy silników.. a jesli rozmazują wszystko to sprawdź ramiona wycieraczek (czy sprężyny dobrze dociskają całe pióro do szyby), sprawdź listwę z z piórem bo albo pióro albo dociski metalowe mogą być zniszczone, a jeśli żadne z tych to znaczy że masz do kitu zamontowane te silniczki (pod złym kątem).. coś musi być nie tak
bo moje działały super choć podobnie jak ty mialem silniczki o róznej predkości i komicznie to wyglądało 

przyczajony Uaz, ukryty mercedes 
GG 141-99-54

GG 141-99-54
może ktoś z Was pasował lub chociaz zaczoł montowac wycieraczki dolne od poloneza>?
mam taki komplet na "luzie" i zastanawiam się czy jest sens to zaczynać.szybe pez podziału juz mam tylko jeszcze nie montowana.
i jeśli z tych wycieraczek nic nie wyjdzie to nie zakładam co by klimatu nie piep.....
mam taki komplet na "luzie" i zastanawiam się czy jest sens to zaczynać.szybe pez podziału juz mam tylko jeszcze nie montowana.
i jeśli z tych wycieraczek nic nie wyjdzie to nie zakładam co by klimatu nie piep.....
Wofka
Jeep Grand Cherokee
V8 Hemi
Jeep Grand Cherokee
V8 Hemi