X Rykowisko
Moderator: Pasza
Moim zdaniem duzo ludzi sie wypowiedzialo i to i tak juz bylo bolesne dla organizatorow i ludzi, ktorzy mieli inne zdanie odnosnie rajdow w Rykach.
Moim zdaniem to Rykowisko wygladalo kiedys zupelnie inaczej jesli chodzi o kazda kwestie bez wyjatkow, nie tylko organizacji.
Moim zdaniem to Rykowisko wygladalo kiedys zupelnie inaczej jesli chodzi o kazda kwestie bez wyjatkow, nie tylko organizacji.
Wertep Klub
"Wychowana na mleku matki i oparach benzyny"
- DziadekRocky
-
-
- jestem tu nowy...
rykowisko
:rajd do dupy startowałem z nr 53 więc zabrakło i koszulek i czapek po pierwszym oesie czekaliśmy aż organizatorzy pozbierają chorągiewki i taśmy bo sie okazało nże następna próba nie jest wyznaczona po dojechaniu do następnej próby czekaliśmy na jej wyznaczenie okazało się że będzie krótsza bo brakuje chorągiewek i co tu więcej pisać za 2 stówy organizacja zero posiłki zero rykowisko do dupy nigdy więcej

Nissan Patrol GR 3.3 TDI
-
Morze za rok sie poprawia i lepiej to zorganizuja zdalo by sie 

TAK MNIE ZWĄ EL KOPYTO-KITKA-KILLER ... SAMURAJ 1.3 a teraz KILER II 1.6 16v http://www.chelm4x4.pl
OK, więc się wypowiadam. Mam nadzieję (i na 95% tak będzie), że to był ostatni rajd w Rykach o takim charakterze i rozmiarze. Pisałam już wcześniej, że jeżeli cokolwiek kiedykolwiek będzie to dla zamkniętej grupy ludzi. A jak to wyjdzie wpraniu to czas pokarze. Chciałabym tylko kiedyś pojechać na rajd organizowany przez któregoś z Was drodzy uczestnicy tego wątku. Ciekawa jestem jak Wam wyszła by organizacja imprezy na taką skalę.agus pisze:z tego co slyszalam to podobno bylo ostatnie Rykowisko, ale moze ktos z organizatorow niech sie wypowie, bedzie pewniejsze
Pozdrawiam,
Aśka
Co by nie było ....zawsze jest winien organizator
....i ani jakość ani ilość ani brak wcześniejszych pozwoleń ....tego nie zmieni....Po prostu trza twardym być i dale żyć....a jak trochę odwagi zostanie to dalej organizować
....wystarczy przejrzeć tą lekturę
....i wyciągnąć wnioski
....a lud sam powróci.....bo ile można latać w koło przy jednej znanej dziurze
....

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
A jaka to była skalaA jak to wyjdzie wpraniu to czas pokarze. Chciałabym tylko kiedyś pojechać na rajd organizowany przez któregoś z Was drodzy uczestnicy tego wątku. Ciekawa jestem jak Wam wyszła by organizacja imprezy na taką skalę.

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
A jesli ktos przyjedzie z kims i nie bedzie nalezal do tej zamknietej grupy??Asia_J. pisze: OK, więc się wypowiadam. Mam nadzieję (i na 95% tak będzie), że to był ostatni rajd w Rykach o takim charakterze i rozmiarze. Pisałam już wcześniej, że jeżeli cokolwiek kiedykolwiek będzie to dla zamkniętej grupy ludzi.
Wertep Klub
Coż dla mnie była to pierwsza impreza, 5 z kolei wyjazd w teren więc nie dziwię się że nic mi sie nie udało. Nie mam porównania ale nauki należy pobierać wcześniej, nie na rajdach. Zapewne jednak mogłoby by być to lepiej zorganizowane, nie było to nic z pikniku rodzinnego, w końcu wiele załóg zrezygnowało w trakcie. Pozostaje tylko pytanie czy wszystkim odpowiada taki rodzaj off-roadu. Ja nie chcę zakatować auta - ale tego i tak nie nauczy się człowiek przed komputerem, w domu. Zobaczymy jak będzie na jeep party...
tel. 601290200
-
Koledzy a fotki lub filmiki to macie cos ciekawkgo z tego rykowiska 

TAK MNIE ZWĄ EL KOPYTO-KITKA-KILLER ... SAMURAJ 1.3 a teraz KILER II 1.6 16v http://www.chelm4x4.pl
- DZIK_I_CZAPAJEW
-
witam Asiu witam WszystkichAsia_J. pisze:
Chciałabym tylko kiedyś pojechać na rajd organizowany przez któregoś z Was drodzy uczestnicy tego wątku. Ciekawa jestem jak Wam wyszła by organizacja imprezy na taką skalę.
Pozdrawiam,
Aśka
Asiu co do Twojej wypowiedzi to z wielką chceią zapraszamy Cie na rajd organizowany przez "CZAPAJ TEAM" który odbedzie sie w dniu 29-1 czerwiec/lipiec bedziesz miała mozliwosc ocenic naszą impreze organizowaną na jeszcze wiekszą skalę zapraszamy!!!!!
jako zawodnik byłem na rajdzie jak kazdy rajd to nowa przygoda

poruszajac sprawe wjazdu do lasu i ułozeniem całej trasy to w dniach rajdu nie było zagrozenia pozarowego oraz przypadkiem zostałem poinformowany ze do nadlesnictwa zadnej zgody ani wniosku nie było składanego o takowym charakterze wiadomo zgode mozna zdobyc tylko trzeba troche "pobiegac" wiec wydaje mi sie ze poprostu z braku czasu, organizaci i niedociągniec zaistniała taka wymowka dotyczaca indywidualnej jazdy z odcinka na odcinek
pozdrawiam cichy
cichy samochodzik
-
Serdecznie zapraszam chętnych na imprezkę do Chełma.
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=56330
cos dla chetnych Pozdrawiam
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=56330
cos dla chetnych Pozdrawiam