wiem, chcialem bardzo go gdzies tam wkomponowac w nalepie, ale nic ladnego mi nie wychodzilomariusx pisze:islandczycy uwazaj maskonura za swojego "narodowego" ptaka, jak polacy bociany.
ISLANDIA 2007
Moderator: Misiek Bielsko
- bartek_MX_1
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
z nieukrywaną zazdrością czytam ten wasz wątek bo nie mogę z wami pojechać. jeszcze nie teraz.
ponieważ jestem posiadaczem motocykla enduro i oprócz 4x4 troche się tym interesuję mam film z wyprawy na Iclandię dwóch gości. w sumie film ten pokazuje klimat i ciekawsze miejsca Iclandii. film nazywa się Globe Riders Adventure Touring DVD, Iceland Expedition.
jesli jesteście zainteresowani mogę go wam wypalić i przesłać a jak chcecie oryginał możecie go zamówić w firmie holan z wrocławia.
ponieważ jestem posiadaczem motocykla enduro i oprócz 4x4 troche się tym interesuję mam film z wyprawy na Iclandię dwóch gości. w sumie film ten pokazuje klimat i ciekawsze miejsca Iclandii. film nazywa się Globe Riders Adventure Touring DVD, Iceland Expedition.
jesli jesteście zainteresowani mogę go wam wypalić i przesłać a jak chcecie oryginał możecie go zamówić w firmie holan z wrocławia.
Daj namiary na firmę Holan z Wrocławia - zgłoszę sie do nich, chyba ze bywasz w okolicach makro, to nie musisz wysylac - odbiorę osobiściebartek_MX_1 pisze:z nieukrywaną zazdrością czytam ten wasz wątek bo nie mogę z wami pojechać. jeszcze nie teraz.
Moim zdaniem jedyna rzecz nad którą można popracować to gejzer (zwany glutem). Albo go wywalic, albo moze jakis inny jeszcze wpadnie nam w oko - ja w kazdym razie szukam...JackY61 pisze:to nie logo tylko nalepa...Saligia pisze:Lepsze niż poprzednie acz chyba troszkę za dużo tam wszystkiego? Logo powinno być proste ale takie, żeby każdy, kto na nie spojrzy, wiedział o co chodzi...
Saliga moze tez by poszukała!!
- bartek_MX_1
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
adres firmy holan można znaleźć na stronie www.holan.pl
jak nie chcecie wydawać jasy to wyślijcie mi wiadomość na skrzynkę to wypalę płytke i podeślę
jak nie chcecie wydawać jasy to wyślijcie mi wiadomość na skrzynkę to wypalę płytke i podeślę
Re: wtrącę się niechcący
Nie ma to jak NIVA

- JackY61
- Kontaktowanie:
@mariusx, moze bys zapodal linka do tego watku na forum http://www.forum.iceland.pl . Widze, ze pare ludzi tez sie tam wybiera w podobnym terminie i chyba nawet 4x4, moze znajda sie inni jeszcze. Sam napisac tam nic nie moge bo po dwoch nieudanych probach zarejestrowania sie na to forum zaprzestalem dalszych prob - chyba zbyt malo islandzki jestem...
@Bartek: Film o islandii super. Z Jegorkiem sobie w czasie Łemkowiady zrobilismy wieczorny seans filmowy. Odsylam Ci w tym tygodniu. Podaj prosze tylko adres na ktory to odeslac. Wielki Dzieki Jeszcze Raz.
@Bartek: Film o islandii super. Z Jegorkiem sobie w czasie Łemkowiady zrobilismy wieczorny seans filmowy. Odsylam Ci w tym tygodniu. Podaj prosze tylko adres na ktory to odeslac. Wielki Dzieki Jeszcze Raz.
- Miro
- jestem tu nowy...
Jeżeli nie uda Ci się kupić to na pewno, dostaniesz gratisa na promie.
Rada dla wszystkich: zbierać co się tylko da, obok recepcji. W odstępach nieregularnych uzupełniają materiały (przewodniki i mapy), tak, że warto tam zaglądać bardzo często.
Rada dla wszystkich: zbierać co się tylko da, obok recepcji. W odstępach nieregularnych uzupełniają materiały (przewodniki i mapy), tak, że warto tam zaglądać bardzo często.
LC LJ 73 3,0Td +2"+Warn9500Ti + BFG MT 33"
& Mitsubishi L200 160KM + Hardtop
& Ski Doo GTX550
& Mitsubishi L200 160KM + Hardtop
& Ski Doo GTX550
- JackY61
- Kontaktowanie:
uzeplniaja moze tez opony 35'' - bo nie wiem czy brac zapas ?Miro pisze:Jeżeli nie uda Ci się kupić to na pewno, dostaniesz gratisa na promie.

Witam !
Czy ktoś moze jechał trasą : z Seydisfjordur droga nr 93 , Egilsstadir, potem drogą nr 1, następnie odbicie na droge 923, F910, F894 w kierunku na Askja, Viti, potem droga F910 na zachód w kierunku drogi F26
Czy moze się podzielić wiadomościami na ten temat ( czas przejazdu, miejsca biwakowe, )
Pozdrawiam
Ziro
Czy ktoś moze jechał trasą : z Seydisfjordur droga nr 93 , Egilsstadir, potem drogą nr 1, następnie odbicie na droge 923, F910, F894 w kierunku na Askja, Viti, potem droga F910 na zachód w kierunku drogi F26
Czy moze się podzielić wiadomościami na ten temat ( czas przejazdu, miejsca biwakowe, )
Pozdrawiam
Ziro