Szukam nowego, prośba

Patrol, Pickup, Terrano, Navara, Pathfinder

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
lbl78

Post autor: lbl78 » czw sie 16, 2007 11:54 pm

Peepuck! pisze:
Bartas pisze:
lbl78 pisze:jak ktos am jakiegos 3.3 na oddaniu to przygarne :)21 :)21 bo ten 4,2 sie jakis samotny czuje :)21
no dobra to oddasz mi swojego 4.2 a ja ci 3.3 dam :)23
Hej Bartas ale Łukasz wyraźnie napisał, ze przygarnął by do towarzystwa 3,3 temu 4,2... Gdyby było inaczej to dużo wczesniej bym mu złorzył podobna propozycję 8) :)21
drogi Konradzie
gdybyś przpadkiem (zupełnie przypadkowym :)21 ) chciał się pozbyć swojego pięknego zielonego ursusa to ja pomimo chwilowych :wink: trudności fiansowych chętnie go przygarnę :)21 :)21
@ Tatuś
słysze o tej przekładce już ponad pół roku narazie jesteś najbliżej końca :) naprawde chce zobaczyć Twojego parcha jak robi jeszcze większe wrażenie (i nie tylko :)21 ) niż teraz :)2
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze

Awatar użytkownika
Tatuś

Post autor: Tatuś » pt sie 17, 2007 10:44 am

@ Tatuś
słysze o tej przekładce już ponad pół roku narazie jesteś najbliżej końca :) naprawde chce zobaczyć Twojego parcha jak robi jeszcze większe wrażenie (i nie tylko :)21 ) niż teraz :)2[/quote]

Nie wiem gdzie usłyszałeś pół roku temu o tej przekładce bo plan urodził się w mojej głowie 2 miesiące temu (może masz sny prorocze...) i od tego momentu jest realizowany dość skutecznie,choć to moja subiektywna ocena.
Poza tym nie wkładam tego motoru dla jak napisałeś "wrażenia" tylko w celu osiągnięcia jak najmniejszego prawdopodobieństwa wystąpienia awarii gdyż wypuszczam się tym autem poza małopolsko-czernichowski grajdołek w przeciwieństwie do bez urazy Ciebie :)27

Awatar użytkownika
lbl78

Post autor: lbl78 » pt sie 17, 2007 4:32 pm

Tatuś pisze:
Nie wiem gdzie usłyszałeś pół roku temu o tej przekładce bo plan urodził się w mojej głowie 2 miesiące temu (może masz sny prorocze...) i od tego momentu jest realizowany dość skutecznie,choć to moja subiektywna ocena.
Poza tym nie wkładam tego motoru dla jak napisałeś "wrażenia" tylko w celu osiągnięcia jak najmniejszego prawdopodobieństwa wystąpienia awarii gdyż wypuszczam się tym autem poza małopolsko-czernichowski grajdołek w przeciwieństwie do bez urazy Ciebie :)27
na ten pomysl wpadło jeszcze kilka osób ale z tego co mówiłeś jesteś najbliżej zakożczenia planu (o to mi chodziło) i co do wrażenia tez mnie troche nie zrozumiałeś chodzi mi o to że badzo bym chciałzobaczyć jak to autko bedzie sobie radzić po przekładce :) nie urażam sie tak łatwo a co do ruszania sie poza małopolske to też nie ma problemu bo nie tak jeszcze dawno (w przeciągu 2 miesięcy) byliśmy naszym parszywcem na mazurach i przejazdem za wschodnią granica (Moskwa)

Awatar użytkownika
Tatuś

Post autor: Tatuś » pt sie 17, 2007 5:42 pm

lbl78 pisze:
Tatuś pisze:
na ten pomysl wpadło jeszcze kilka osób ale z tego co mówiłeś jesteś najbliżej zakożczenia planu (o to mi chodziło) i co do wrażenia tez mnie troche nie zrozumiałeś chodzi mi o to że badzo bym chciałzobaczyć jak to autko bedzie sobie radzić po przekładce :) nie urażam sie tak łatwo a co do ruszania sie poza małopolske to też nie ma problemu bo nie tak jeszcze dawno (w przeciągu 2 miesięcy) byliśmy naszym parszywcem na mazurach i przejazdem za wschodnią granica (Moskwa)
OK :)2
Byłem wczoraj na kawalerskim,mam kaca i wszystko mnie wqurwia.
WYBACZ :)

Awatar użytkownika
lbl78

Post autor: lbl78 » sob sie 18, 2007 8:28 pm

Tatuś pisze:
OK :)2
Byłem wczoraj na kawalerskim,mam kaca i wszystko mnie wqurwia.
WYBACZ :)
nie ma problema pozdrowka i do zobaczenia :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nissan”