Material jest ten sam.Igor909 pisze:Szarbia ... lubiłem sobie poczytać Twoją stronęSzarbia pisze:.
Ta nowa jest mocno nieczytelna
Jak ja uzupelnie to moze sie przekonasz jeszcze

Moderator: Kosiarz
Material jest ten sam.Igor909 pisze:Szarbia ... lubiłem sobie poczytać Twoją stronęSzarbia pisze:.
Ta nowa jest mocno nieczytelna
Pisz ... dobrze Ci idzieSzarbia pisze: Jak ja uzupelnie to moze sie przekonasz jeszcze
Tak podejrzewam,bo krzyżaki uginają sie bez problemu i bicie z tytułu słabego trzymania na wielowypuście moze być nie do przyjęcia.Szarbia pisze:...................................................................................................................Hmm, wlasnie o tym myslalem dla reduktora GR
ale skoro twierdzisz, ze nie zadziala to trzeba pomyslec nad czyms innym.
Świete slowa.vandall pisze: W końcu chodzi też o jakąś realną trwałość"patentu",bo byle jak to mozna zawsze
Pomysł chyba ok,wałek ze skrzyni-teraz nie pamietam,czy nie ma tam jakiegoś przewężenia.Szarbia pisze:................................................................................................................A walek z wieloklinem to ze skrzyni trzeba sie zaopatrzyć?
Skrzynie patrola 3.0/4.2 chyba nie sa takie zle.vandall1 pisze:Pomysł chyba ok,wałek ze skrzyni-teraz nie pamietam,czy nie ma tam jakiegoś przewężenia.Szarbia pisze:................................................................................................................A walek z wieloklinem to ze skrzyni trzeba sie zaopatrzyć?
W zeszłym roku dorabiałem wałek wielowypustowy w Pzniu-nawet superdrogo to nie było.Gdzieś tam w Wawie tez musi być taka firma,co nie pogoni i nie skroi "małoseryjnego klienta"![]()
Swoja drogą moze znajdzie sie paru chętnych na to rozwiazanie,bo nissanowskie skrzynie to generalnie szajs jest,szczególnie te już nieco używane.Grzebiąc ostatnio natknąłem sie pierwszy raz w zyciu na zerwane połaczenie koła zębatego jedynki z jego wianuszkiem synchronizatora/tym co się zazębia/.
Byłem na Twojej stronie,ale nie bardzo mogę się zorientować-wstawiasz bmw V8/domyslam się że tak/
a pocoarek zak pisze:Mam takie pytanie próbowal ktoś kiedyś włożyc silnik range rovera 3,9 v8 do patrola
arek zak pisze:Słyszałem że te silniki są raczej żywotne a ich ceny też nie powalają
szkoda , bo określenie pięknie to jest bardzowszechstronnegrujer pisze:Filmiku nie mam ale powiem Ci że jeździ piękniewidziałem na żywo
Dziwię się że masz wątpliwości co do V8 w beniescuaz pisze:szkoda , bo określenie pięknie to jest bardzowszechstronnegrujer pisze:Filmiku nie mam ale powiem Ci że jeździ piękniewidziałem na żywo
w temacie silnika z mietka jest filmik i wydaje mi sie ,że bez rewelacji a opisywane jest że super
scuaz pisze:Pany ,macie może jakiś filmik jak jedzie taki patrol z v8 bmw?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości