Poszukuję - oddam - zamienię
Moderator: Student
Re: Poszukuję - oddam - zamienię
Witam, ma ktoś gumę, osłonę dźwigni reduktora
Nowa nie kosztuje dużo ale ja mam tą od hamulca na wymianę. Szukam również osłon przeciwsłonecznych łącznie z mocowaniami oraz plandeki brezentowej i jednego desantu.

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
bobbik pisze:mam zderzak z nadłamaną lewą stroną
Witam, dziękuję bardzo za pomoc koledze "Bobbik" Towar już u mnie, jeszcze raz wielkie dzięki

Nie ma sprawy 

może ma ktoś przednią atrapę zgniłą,połamaną itd z której można odzyskac otwory do mocowania reflektorów ?
kuźwa, w zeszłą sobotę wywoziłem złom, trzeba zobaczyć czy została czy pojechała, przypomnij się jutro 8-12 tel 501784580tytus75 pisze:może ma ktoś przednią atrapę zgniłą,połamaną itd z której można odzyskac otwory do mocowania reflektorów ?
...poszukuję chodnicy do uaza, stary typ, z dwoma podporami na dole
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
tne na złom dwa ogórki - w jednym oryginalna drewniana paka, drugi blaszak, wszelkie graty jak ktos potrzebuje
dalej szukam atrapy jak wyżej,może ktoś ma ?
- nie_mientki
Jest ktoś w-powiedzmy-promieniu kilkudziesięciu kilometrów od Puław kto mógłby pożyczyć piastę do Uaza? Będę montował tarcze, potrzebuje dać na wzór do tokarza a z mojego nie wymontuje bo on jeździć musi:/
w srode moge podrzucic piaste do puław.
- nie_mientki
Byłbym niezmiernie wdzięczny. Skąd dokładnie jesteś? Bo może wygodniej-dla obu stron-będzie jak ja Cię gdzieś złapię.
gmina wilków.
- nie_mientki
Poszło PW
wyslij numer telefonu.nie_mientki pisze:Poszło PW
Poszukuję przednie resory do 469 nie klepane, 9 piór - takie były chyba najwyższe?
Ktoś posiada?
Ktoś posiada?
Słuchaj , sorry że zawrociłem gitare a potem sie nie odzywałem, ale nastapiła zmiana koncepcji i ta atrapa jednak będzie mi potrzebna...bobbik pisze:kuźwa, w zeszłą sobotę wywoziłem złom, trzeba zobaczyć czy została czy pojechała, przypomnij się jutro 8-12 tel 501784580tytus75 pisze:może ma ktoś przednią atrapę zgniłą,połamaną itd z której można odzyskac otwory do mocowania reflektorów ?
Poszukuje tylnych błotników, albo chociaz reperaturek do nich. Ktoś coś?
- nie_mientki
Ponawiam. Szkoda na złom, może jednak komuś się przyda.nie_mientki pisze:Do oddania/zamiany dwa tirfory. Kompletne i tak dalej, sprawności nie dane mi było sprawdzić-pewnie są ok ale na pewno wymagają przejrzenia. Jest kawałek liny ale w średnim stanie. Zabiera mi to miejsce.
W zamian-jakaś drobnica do Uaza, mechanizm załączający bęben w mechaniku od Gaza 66(ta dźwignia, nie koło z frezem bo je mam)/rolki do wyciągarki/masa x cena złomu/wdzięczność-wszystko do ugadania
Odbiór tylko osobisty w Markuszowie woj. lubelskie koniecznie po ugadaniu się uprzednim.
W sierpniu lub na początku września mam zamiar jechać w Bieszczady więc jak dotrwają to podjadę. Chyba, że jeździsz w stronę Warki lub Grójca to tam mam rodzinę i można by tam zostawić. Wolałbym zapłacić niż jakieś chipsy ze sobą zabierać

Panowie poszukuje plastkowego kola zebatwgo ktore znajduje sie w mechanizmie od wycieraczek... pomozcie....

- TASMAN UAZ
-
myślę że nie znajdziesz
ale szukaj tego kółka Ja kupiłem cały silniczek po pół roku szukania i męczenia się
bez wycieraczek

UAZ 31512 na początku motania
FROTKA 2,2 DTI LONG
FROTKA 2,2 DTI LONG
Juz mi kumpel wypalil takie kolko z kwasowki na laserze
i smiga pieknie

Czołgiem
Nie chciałby kto oponki 8.40-15 ? To chyba do Waszych wozów, bo ja nie UAZowy zupełnie. Dostała mi się taka opona na potrzebnej mi feldze. To jakaś NRDowska nalewka na czymś z ZSRR chyba. Nie chcę za nią nic, jak nikomu nie podpasuje to idzie na śmieci. Stan taki jak na fotkach, ale na zapas może ktoś by chciał jako dekorację

Wysyłać mi się jej nie chce, do odbioru w Borach Dolnośląskich, ale jak komuś baaaardzo będzie zależało to pokaturlam ją na pocztę.

Nie chciałby kto oponki 8.40-15 ? To chyba do Waszych wozów, bo ja nie UAZowy zupełnie. Dostała mi się taka opona na potrzebnej mi feldze. To jakaś NRDowska nalewka na czymś z ZSRR chyba. Nie chcę za nią nic, jak nikomu nie podpasuje to idzie na śmieci. Stan taki jak na fotkach, ale na zapas może ktoś by chciał jako dekorację

Wysyłać mi się jej nie chce, do odbioru w Borach Dolnośląskich, ale jak komuś baaaardzo będzie zależało to pokaturlam ją na pocztę.
nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
Cześć, szukam gum (odboji ) na tylne nadkola co to ławka tylna na nich się opiera.