Podoba mi się taka zima

Moderator: Marcin-Kraków
Weź oba ...jradek pisze:Taki to pożyje.
Dzisiaj mnie ESP ratowało. O ile się nie mylę to pierwszy raz w życiu.
Mam mały dylemacik. Ok 19,30 muszę skoczyć 3 wioski od mojej wioski. Nie jestem pewien czy Astra dojedzie do asfaltu (1000 metrów dziczy), więc powinienem wziąć Pajero, ale jak już doczłapię do asfaltu to fajniej by się jechało Astrą.
Misiek Cypr pisze:Właśnie połaziłem sobie po jeziorku, nad którym mieszkam. Lód ma ponad pół metra grubości, śnieg puszcza, ale lód nie chce. Zlazłem bo jakis ormowiec zaczął mnie od skrajnych nieodpowiedzialnych I takich tam nawoływać.
streczem go owiń...apede pisze:Bez kaloszy nie wychodzę z domu![]()
Trzeba zmotać jakąś śluzę z myjnią automatyczną dla psa
Nijak, to nie była dobra zima, nie żartuj sobie. Zima to miesiące: grudzień, styczeń i luty. Biorąc pod uwagę rekordowo ciepły grudzień to mamy jak do tej pory rekordowo ciepłą zimę. Jeżeli luty będzie taki jak go zapowiadają to będzie 3-cia z RZĘDU rekordowo ciepła zima. Oczywiście malkontenci powiedzą, że ocieplenie to mit. Przypominam, że śnieg na naszych szerokościach geograficznych będzie widywany jeszcze przez około 100 lat, po tym czasie stanie się anomalią.Takayuki pisze:A jak się ma miesiąc całkiem dobrej zimy [najzimniejszy styczeń od ilu 4, 5 lat?] do globalnego ocieplenia, pomijamy milczeniem - ponieważ nie pasuje co całości?
To może być faktem, gołębie jajka niosą a samce gonią samice .jradek pisze:I po zimie. Nie wspominałem Wam, ale to ma być trwałe ocieplenie.
Nieee...Marcingalloper pisze:To może być faktem, gołębie jajka niosą a samce gonią samice .jradek pisze:I po zimie. Nie wspominałem Wam, ale to ma być trwałe ocieplenie.
Zawsze mnie uczono czego innego. Kalendarze też inaczej zeznają, ale pewnie w mylnym błędzie są.jradek pisze: ...Zima to miesiące: grudzień, styczeń i luty...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości